Anna Lisa Herascu

Korrigering av brösten

Nu är dagen kommen! Nu ska jag strax köra iväg med mamma till bellakliniken för idag ska jag genomgå en korrigering av brösten. Som många säkert märkt har mina bröst inte sett ut som dom skall. Implantaten jag la i vart för breda för min bröstkorg och det är därför jag inte fått något "mellanrum". Brösten har liksom smält ihop och resulterat i att huden har lyft sig & släppt.Detta är faktiskt något jag mått dåligt över för jag har ju själv märkt att det inte ser ut som det ska. Och era 300 kommentarer enbart om mina bröst hjälper ju inte direkt. Det är verkligen tråkigt att det enda de flesta kan lägga fokus på är att hitta fel och hata. Jag kan inte lägga upp en bild utan att den bilden enbart handlar om mina bröst. Nu har jag tankarna på att gå ner från 725 cc till 600-650 cc, inte för att jag måste utan mer för säkerhetsskull. Vill bara få dom perfekta brösten jag räknade med och har ingen lust att gå igenom allt det här igen. Men ja, jag är super nervös och varför jag väntat med att gå ut med något är för att jag mått dåligt pga det. I med att det redan blivit fel en gång är jag ju orolig att det ska bli fel igen, ni förstår säkert. Bli sövd igen också, inget roligt med det så självklart är jag orolig och nervös. Ber till Gud att det blir bra nu bara.. Ni får hålla tummarna för mig! Skriver när jag är på benen igen. Pussss

Mocka it is

Nu är jag superglad! Nelly har fått sin egna mocka sektion med kläder, skor, accessoarer osv. Ingen är mer gladare än mig, jag klicka hem direkt några av mina favoriter.

1,  2.3.

1 Här/ 2. Här/ 3 Här/

Shoes by Madlady

Är det bara jag eller har Madlady verkligen steppat upp? Dom har börjat få in riktigt snygga kläder, street, fest, vardag men det som imponerat mig mest är deras urval av skor. Skitsnygga sneakers till bra pris också! Här är några av mina favoriter.

1.  2.  3.

1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR

Nelly.com

Det finns verkligen en sak jag fastnat för helt som funkar oavsett dag och tillfälle. Det är den enkla jumpsuiten. Det finns enkla som man kan använda till vardags och det finns mer festliga som man kan använda till helger, utgångar, events osv. Här är några av mina favoriter från Nelly.com. Nr 3 och 5 är mina favoriter, speciellt nummer 3 då den är av mocka! Så snygg. Vilken är eran favorit?

1. 2.  3.

4. 5. 

1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR

Madlady - she got it

1.  2.  3. 
4.  5.  6. 

1. Här 2. Här 3. Här 4. Här 5. Här 6. Här

Nyheter från Gina Tricot

1.  2.  3. 
4.  5.   6.  

1. Här 2. Här 3. Här 4. Här 5. Här 6. Här

Queen A - Musikvideon

Nu har Adde även släppt musikvideon till låten Queen A som även jag deltar i. Har ni inte kollat in musikvideon ännu är det dags nu! 
som många kanske inte vet är detta andra gången Adde ens stiger in i en studio. Han har alltså inte hållt på med musik innan förutom nu, just därför jag är glad och stolt för hans skull. Queen A är även texten skriven av han själv, förutom delen där spanjoren sjunger. Låten gjordes hemma hos spanjoren i sovrummet där han hade all urustining de behövde. Jag var ju själv där och spelade in introt i låten, supervarmt och svettigt! Det jag vill säga är att låten är självproduktion till 100% samt musikvideon. Allt var Addes ide själv med partybussen, inspelningen på Akalla berget, tunneln i Hötorget mm. Filmaren heter Robin Palmas, pågående utbildad filmregissör. Han klippte även ihop videon på 2 dagar! Har ni inte kollat in videon så kan ni göra det nu. Varför musikvideon även var speciel för oss är för att det var ett stort steg i våran relation, som ni säkert märker i slutet, pusssss

  

Funderingar kring en Youtube kanal

Jag och Adde har länge funderat över en youtube kanal men tiden har aldrig funnits där. Nu jobbar vi båda och har fullt upp med hunden och det dagliga kretsloppslivet. Dock är lägenheten i princip klar och nu känner vi att det är dags att dra igång något kul för oss båda, just för att ha något på sidan om. Vi har redan en kameraman och lite idéer om vad vi vill göra men samtidigt vill vi dra in våra följare i det. Därför har NI nu chansen att kommentera om vad ni vill att vi ska göra. Vi kommer självklart ha olika teman varje vecka så det är bara att kommentera på! Om det inte blir att vi måste åka till Göteborg i helgen kommer vi spela in första avsnittet. 

Pussssss

Vårt val, inte erat

Det var vårt val, inte erat.

Många frågor ställs och mitt kommentarsfält fylls med samma frågor, hur går det med barnet osv. För ca 2 veckor sen nu gjorde jag en kirurgisk abort på Södersjukhuset. Så nej, jag är inte gravid längre. Varför jag inte valt att gå ut med det tills nu är för att det var verkligen inte var ett lätt beslut. Jag ville spara det egentligen och Adde med men vi visste också att ett barn just nu i vårt liv skulle bli svårt. En extrem utmaning, vilket vi båda var beredda på men sen samtidigt ville vi kunna ge barnet all den tid och kärlek som vi inte riktigt hade kunnat nu. Vi båda kände att vi personligen var redo för ett barn men tiden just nu är inte rätt. Det är tragisk att kanske just DU är den personen som skrivit att vi inte hade blivit bra föräldrar, att allt var ett PR trick, att jag kan inte göra abort för tänk på dom som inte kan få barn osv. Men vet du vad? Du känner inte mig eller Adde. Att ni ens har mage att kommentera hur vi ska leva vårt liv och vad vi kan & inte kan göra, TRAGISKT. Jag skulle aldrig ens få för mig att kommentera en sådan sak på personer jag inte ens känner. Men det bevisar bara att jag är så mycket starkare än er som faktiskt gör det. Skäms ni inte?

Att vissa också skriver att det är ett PR trick för att Adde skulle få mer klicks på hans nya låt? Jag har varit gravid i 3månader nästa. Gjorde abort när jag var i 11e veckan. För 3 månader sen visste han inte ens att han skulle göra musik. Återigen, tragiskt att ni kan hata så mycket, men återigen det bevisar bara vad du är för människa och vem jag är som människa, jag är stolt för den jag är. Jag vet hur man kan vara glad för någon annans skull som många där ute tydligen inte kan. Men det är okej, jag har lärt mig att inte ta åt mig och vet ni vad? Det är sällan jag läser kommentarerna längre.
Jag & Adde har aldrig haft det så bra som vi har det nu, vi båda vill samma sak, vi pratar med varandra innan vi drar igång ett gräll, vi är öppna om nästintill allt. Tack vare barnet kom vi varandra mycket närmre, och därför var det väldigt jobbigt att plocka bort det. Jag mådde väldigt dåligt i 2 dagar efter aborten. Fällde tårar och ångrade beslutet även fast jag visste att det var rätt beslut. Men ja, det var sorgligt och därför väntade jag med att säga något för jag undvek att behöva skriva detta inlägget för jag visste hur jobbigt det skulle bli. Vilket det är.

Men en sak som verkligen hjälp mig att inte tänka på det är vår stjärna Molly. Både jag & Adde gör allt för henne, hon är verkligen perfekt. Vi tar med henne överallt, hon är aldrig ensam, hon sover med oss, hon har allt man kan tänka sig en hund ska ha & hon är pigg och frisk. Hon blev vår bebis vi aldrig fick & vi älskar henne med hela vårt hjärta. Vår dag kretsar runt henne, att hon ska ha det bra och vi båda insåg strax efter vi hämtat Molly, att ett barn hade blivit väldigt svårt. Inte omöjligt men svårt.

Jag hoppas alla kan sluta med sina kränkande kommentarer nu, för jag är verkligen inte på humör för sådant. Nu vet ni sanningen, vad vi gjorde för val & ja, det är vårt val och inte ert. Den dagen ni är offentliga och får minst 100 kommentarer om vad ni borde göra, kan göra & inte kan göra. Den dagen kommer ni förstår. Lev ert liv som ni vill leva det, det är en sak jag lärt mig av det här. Men sen samtidigt förstår jag att ni kommenterar och undrar. Vi valde trots allt att gå ut med att vi väntade barn. Också för att vi var inställda på att behålla det. Så jag förstår er som kommenterar för att ni undrar vad som sker, men ni som kommer med hat & vad vi borde och inte borde göra. Skäms, Skäms, skäms.. Blir bara arg på att tänka på att det finns så hemska människor där ute med så mycket hat och avundsjuka i sig.

Nu blev detta ganska långt men förhoppningsvis är det värt för er att läsa så att ni förstår. Så mycket kärlek till er som skyddat och uppmuntrat mig! Det är såna följare jag vill ha ❤️ bara massa kärlek.

Min nya bebis Molly

Igår fick vi äntligen plocka upp och hämta hem Molly! Hon är en liten Mopsvalp på ca 9v, supersöt! Mysigare hund får man leta efter. Det var även därför jag fick stressa hem från frisören, just för att hämta upp henne. Så gårdagen spenderade vi med att ta hand om Molly, leka med henne & mysa såklart. Hon sover så extremt gulligt, liksom på dig med huvudet så nära dig som möjligt. Sen fick vi även springa och köpa mat, koppel och halsband. Fast halsbandet eller att gå i koppel var hon inget fann av. Dock stängde djuraffären innan vi hann komma dit så idag ska vi köpa riktigt foder till henne, massa leksaker, en hundbädd och lite annat smått och gott. Idag ska även flytta till Hötoget, Sveavägen så det blir en lång dag! Kaos.

mitt nya Rapunzelhår från Hairtastic

Godmorgon finisar! Många har klagat att jag aldrig uppdaterar, sorry! Ska bättre mig. Har haft så extremt mycket för mig nu på sistone vilket har blivit att jag glömt bort bloggen lite. Även fast jag haft så mycket att skriva om liksom, dumt av mig. Igår hände två stora gjejer för mig. Jag var bland annat och träffade Emelie på Hairtastic som gjorde MAGI med mitt hår! Fullkomligt älskar det! Denna gången satt jag i 60cm som vi klippte upp lite, finner inga ord hur fint det blev. Är supernöjd som vanligt! För de som undrar så satt jag även in ca 140/150 slingor för att få den tjocklek jag har. Emelie berättade även att många frågar om vilken hårfärg jag har på min hårförlängning vilket är så himla kul att höra. Att så många gillar mitt hår, underbart! Men det bästa är att om ni bläddrar ner lite på Hairtastic startsida så ser ni en flik med mitt namn och bild. Om ni klickar där får ni all information för att kunna få det hår jag har! Bra va?
Hairtastic hittar ni på Strindbergsgatan 44, 115 31 Stockholm, Östermalm/Karlaplan för de som inte vet. Väldigt lätt att hitta.

Style lockarna blev lite halvfärdiga då jag hade väldigt bråttom hem för att äntligen hämta upp min bebis! Shhhh, mer om detta lite senare idag. Pusssss
Malikas Beauty Studio

För ca en vecka sen var på Besök hos Malikas Beauty studio som ligger på Kungsholmen där gjorde något jag alltid velat göra, 3D ögonbryn. Malika använder sig av den nya 3D-metoden som uppfanns i Kina men som kom till Sverige för ca 5år sen. 3D-tekniken påminner mycket om stråtekniken men skillnaden är att du inte arbetar med en maskin utan med små nålar som du lägger små ytliga snitt i huden med. Vilket är mer skonsammare samt skapar ett mer naturligare resultat. Jag är supernöjd i alla fall! Hon är extremt duktig på det hon gör och hon gör till perfektion. Många har reagerat på att jag gjorde ögonbrynen nu när jag är gravid och enligt vissa kan det vara farligt. Malika gick SJÄLVKLART igenom detta med mig innan påbörjad behandling men det var mitt egna val att göra behandlingen ändå. Grejen var den att det finns inga kliniska tester som visar att behandlingen ska vara skadligt för barnet och detta kollade även jag upp innan jag bokade behandling. Jag hörde även runt bland vänner för att vara säker. Två av min mammas väninnor hade också gjort 3D ögonbryn när de varit gravida men inget ont hade skett. De sa att det ligger på det yttre så det är inget som påverkar barnet. Isåfall är det om det gör ont, vilket kan påverka barnets hjärtslag men så är inte fallet då man får bedövning innan behandling så man känner ingenting. En salong jag verkligen rekommenderar! Dom gör allt från naglar till fransar till behandlingar. Är ni osäkra och känner att ni har en massa frågor angående 3D ögonbryn? Isåfall kan ni boka en konsultation hos Malika så berättar hon allt ni behöver veta! Hon är bäst! HÄR hittar ni hennes boka direkt. 

Nu på lördag-söndag kommer även Diana till Malikas Beauty studio som äger en salong i Malmö där hon utför olika fillers behandlingar. Jag har aldrig tidigare varit hos henne men har hört mycket gott! Ni kan boka er tid redan idag för att säkerställa er plats. Det finns inte super mycket tider uppe så skynda om ni vill göra en behandling eller två. I helgen åker även jag ner till Blekinge igen för att träffa på min syster och mamma! Längtar, myss.
Ändrad livsstil

Hej allihopa,
Vet att min uppdatering inte varit så bra även fast jag haft så otroligt mycket att skriva om. Kan ju säga att detta barnet tar mer kraft från mig än vad jag trott. Jag antog att man skulle vara extremt trött och illamående vid graviditeten men inte såhär mycket & speciellt inte såhär tidigt gången. Nu går jag strax in i vecka 8 och det är även dags för första ultraljudet. Lite nervös är jag ändå men det ska bli spännande. Jag har verkligen skött mig med den senaste tiden sen jag fick reda på att jag var gravid. Varit nykter varenda gång vi dragit ut (även fått en kraving på lemonad som har fått bli mina drinkar om nätterna) & även slutat röka. Konstigt nog var det inte ens svårt att sluta. Ciggen gjorde mig snabbt illamående så det var liksom inte nice längre. Dock är jag känslig för bara luckten också så Adde har även bytt från vanliga cigg till elcigg när han med mig. Men även han ska sluta nu fast det går lite trögare för honom, men på god väg!

Nu är jag hemma i Blekinge en snabbis. Behövde komma bort lite då det varit lite för mycket på sistone. Imorgon åker jag tillbaka upp till Sthlm och på söndag börjar min semester! 3v med enbart frihet och lugn. Förhoppningsvis ska vi försöka klämma in en resa också. Vi funderar på att åka till Budva, där Adde kommer ifrån. Sägs vara superfint där! Vet ni några bra resemålet som ni vill tipsa om? Inga festställen, mer avkoppling liksom.

Illamående, trötthet, yrhet...

Detta med att alla säger hur fint det är att vara gravid. Har inga ord faktiskt.. Jag är konstant yr, ingen matlust för 5öre, trött KONSTANT, illamående så fort jag äter något, ont vid livmodern osv. Jag upplever ingenting som är nice just nu faktiskt. Idag har jag sovit, utan att överdriva hela dagen. Det är först nu jag orkat göra något förutom att gå på toa.
Det är inte lätt att vara gravid, det är en sak som jag lärt mig i alla fall. I morgon bitti kl 06.00 ska jag även med tåget till Helsingborg för min sista konsultation med brösten. Vet inte riktigt hur jag kommer orka med en heldag där sen tåg hem och allt men ah. Jag måste..

En bild på min söta systerson från helgen, Gooooos


När graviditetstestet visar positivt

Nu är det ingen hemlighet längre med att jag är gravid. Dock trodde jag aldrig att det skulle uppmärksammas såhär mycket dom det gjort. Tre olika tidningar har jagat både mig & Adde i dagar samt tv-bolag & youtube producenter. Det har bara blivit lite för mycket för mig då detta egentligen kom väldigt oplanerat. Adde köpte testet till mig på lördag kväll då jag hade varit ganska illamående & varit väldigt yr i nästan en veckas tid. På söndag morgon vaknar jag lite tidigare än de andra och går upp ensam för att göra testet. Det gick snabbt, direkt efter 10 sekunder visar testet positivt med två streck. Jag går tillbaka till sovrummet för att väcka Adde men han är redan vaken & frågar direkt om jag gjort testet. Konstigt nog är Addes reaktion väldigt positiv. Chockad var väl ingen av oss direkt då vi redan förstod att jag var gravid men att få det svart på vitt är annorlunda. Nu till efterfrågan, ska vi behålla barnet? Jag vet inte riktigt. Adde vill behålla det men sen tror jag inte riktigt han förstår vad ett barn betyder. Det är en livsförändring, inte bara något för stunden i 1-2år & det är det som oroar mig. Jag själv älskar mitt liv just nu & hade inte ens haft tanken på barn fören om 2-3år. Det låter kanske egoistiskt i vissa öron men just nu vill jag fokusera på mig själv, mitt klädmärke, min framtid, säkerställa min framtid innan jag kan säkerställa någon annans. Absolut vill jag ha barn men när jag väl ska ha ett vill jag kunna erbjuda den allt, kunna ge den allt i livet & frågan är om jag kan göra det nu? Det är det som gör allt osäkert. För en livsförändring kan jag göra för att mitt barn ska få allt den någonsin önskat men är det rätt tidpunkt just nu?.. Nästa vecka ska jag i alla fall till gynekologen & kolla hur allt står till men även ta reda på hur långt gången jag är! Därefter får vi se vad vi bestämmer för oss att göra. Ska bli spännande faktisk 🙏🏼 Kärlek till er alla som hört av sig & skrivit så fina ord! Tyvärr har inte hunnit svara alla för det har kommit in så extremt mycket, men TACK 💖 ni är fantastiska allihopa och det värmer verkligen. KÄRLEK TILL ER ALLA 👑💖🙏🏼

Ni hittar artikeln i Aftonbladet, Expressen & nyheter24.