Anna Lisa Herascu

Äntligen är allt över!

Ja vad ska man säga, då var min tid i huset avslutad. Men väldigt skönt faktiskt. Det var mycket dom ni inte fick se som gjorde saker extremt jobbiga i slutet. Till exempel mitt & Addes sista bråka som eskalerade TOTALT. Slutade med att produktionen fick gå emellan oss. En av de stora anledningarna till varför jag grät på morgonen var för att jag började hamna i ett mönster som jag inte kände igen mig själv i. Jag blev en person som jag inte ville stå för & som jag inte kände igen. Detta förklarar jag vid frukosten innan jag åker också men såklart kommer det inte heller med.
Att Amelia skickade ut mig var ett självklart val i hennes fall, hon säger ju även det i sin synk redan nästa dag att valet var lätt. Det som är roligt är att jag hade faktiskt inte skickat ut Amelia om jag fått valet för vi hade aldrig något agg mot varandra i huset. Inte jag i alla fall. Jag säger även flertal gånger att jag skulle skickat ut den personen som gör minst tv för stunden & det var Elin eller Kayla enligt mig. Hon ville ha Adde & jag stod i vägen, enkelt. Just då vart jag sur & ledsen men ganska snabbt när jag kommit hem & speciellt nu i efterhand ät jag glad att jag åkte ut så tidigt. Hela programmet är lite för mycket & ut tjatande. Alltid samma personen som bråkar, handlat alltid om samma sak och ah. Jag vet inte riktigt men det finns inga karaktärer som verkligen fastnar, förutom Jasse & Adde. Dom gör hela programmet om man ska vara ärliga.

Tack för min tid i rutan i alla fall! Nu signar jag ut 😎

Viktiga scener som klippts bort.

Igår sändes ett nytt avsnitt av Ex on the beach, ganska tråkigt avsnitt faktiskt. Det var EXTREMT mycket viktiga saker som klipptes bort. När Adde och jag pratar i soffan under dagen säger jag att jag inte riktigt vet om jag är kär i honom längre, plus att jag blir själv sårad av att se Amelia sårad. Precis innan vi kör mardrömsleken med paddan förklarar jag för Adde att om jag får reda på att du sagt samma saker till mig och Amelia (att du vill va med oss båda hemma) då kommer jag aldrig er vilja va med dig. Där gick min gräns liksom. Under leker berättar Amelia att Adde sagt att han vill va med henne där hemma och då frågar jag när & då säger hon igår. Då klappar jag till Adde på axeln och säger " you go brush ". Mitt texten på att det var allt jag behövde höra liksom. Sedan eskalerar bråket totalt och Jeppe väljer att lämna huset.
Innan jag går och lägger mig sitter jag i soffan med Nino och Jasmine, då kommer Adde fram och vill prata med mig, super full var han den kvällen vill jag även tillägga. Jag var nykter och sa till Adde klart och tydligt att jag vill inte prata med honom om någonting för det finns inget att säga. Jag säger bokstavligen, ha ett bra liv och glöm mig totalt. Han sätter sig bredvid mig och tackar för tiden vi haft tillsammans och att han alltid kommer älska mig. Sedan ställer han sig upp och börjar istället skrika "chagga" (annat ord för hora/slampa) osv. Därefter går jag och lägger mig & han går vidare till Amelia och säger att han vill va med henne för att jag gav upp honom liksom. Ni kommer märka det i nästa avsnitt att jag enbart garvar och inte ens kan ta åt mig för jag vet sanningen men inte hon.
Nästa avsnitt kommer bli riktigt med kaos, det är då allt ballar ur riktigt mellan mig och Adde. Vill säga om dom inte klippt bort det också...

Varför jag vill förklara detta är för att jag ser just nu bara dum ut på tv och det tänker jag inte ta. Det är verkligen synd att de klippt väck så viktiga scener men tv är tv. Men nu vet ni detta i alla fall!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0,

 

Utgång hemma i Stockholm

Fredagskvällen började väldigt stressigt. Anländer till Stockholm ganska sent, någon gång vid kl 22.00. Springer upp och möter Marilyn Vid centralen sen beger vi oss hem till mig. Fixade oss snabbt sedan vidare mot Pure där en modevisning hölls. Träffade även på Oscar som jag inte hade träffat på läänge, super kul att se han igen! Dock var det ganska tråkigt, enligt mig haha. Inget drag direkt och det kändes mer som ett mingelställe istället för en ute klubb. Ni vet nog vad jag menar. Avslutade natten där vi träffade upp några till!

Lördag: Lördagen summeras något likt fredagen, haha. Förutom att jag var på mitt älskade Langolo som jag saknat! Avslutade sedan på Amba och massa gos med mina älsklingar, Yousef och Marilyn.

Söndagen är vilodagen så ah, det var det vi gjorde heeela dagen. Låg hemma, myste och köpte massa gott. Tjockisdag till max, en vanlig söndag som sagt haha. Vi kollade även på en speciell film, Sugar daddies. Någon som sett den? Om inte, den handlar om en tjej som går på universitetet och behöver på något sett betala skolan eller något liknande. I alla fall så introducerar en av hennes rumskompis henne för escort branshen. Det avslutar att hon hookar med den rikaste snubben sedan fastnar hon i det. En av hennes vänner dör även under filmen pga killen som hon hookar med. Värd att klla på faktiskt!
Btw, har någon sett den nya X-men filmen? Om ja, kommentera vad ni tyckte om den! Är sjukt taggad på att se den men frågan är när jag ska få tid för det. Glöm inte även kolla på Ex on the beach, nytt avsnitt ikväll kl 22.00 på 5an. Fast om ni vill göra mig en tjänst så får ni gärna inte kolla på det hehe. Ah jag har typ redan tröttnat kolla på det. Skämskudden är framme idag igen.

Puuusssss


Känslor som väcks upp igen

Efter en stressig men mysig dag sitter jag äntligen nu på tåget upp till mitt kära Stockholm igen!
Blev en sen natt där enbart packning stod på schemat. Försökte kolla på Ex on The beach i all kaos men det vart svårt. Såg lite scener då & då men ah, det var inte så intressant. Scenen när jag lämnade sanning & paddan och gick in i toaletten för att skärpa till mig var så sjukt jobbig att se. Nästan så att tårarna ville börja rinna på mig igen. Minns verkligen hur jobbigt det kändes då men tyvärr fick ni inte ens se varför. När kayla kom in i huset råkade hon försäga sig om att hon sovit i "Addes" lägenhet i Sundbyberg när hon vart på besök. Med andra ord, våran lägenhet. Detta tog hårt på mig för jag kände verkligen hur både hon & han då pissat på mig. Jag personligen kan inte förstå varför man ens träffar en kille som har tjej, för övrigt visste hon att vi vart tillsammans även fast hon nekade till det. Jag vart inlåst i Big Brother då & man såg klart & tydligt på instagram att vi var i ett förhållande. Adde la ständigt upp bilder om att folk skulle rösta på mig, han kom & besökte mig i huset på frys veckan osv. Plus att vi båda är offentliga & vi har alltid varit öppna med vårt förhållande oavsett vad. Därför tog det hårt på mig, att veta att hon sovit bland mina saker & sedan komma in och leka ängel mot mig. Den respekten..
På ett sett är det bra att de klippte bort scenen för jag flippade totalt men då hade ni också förstått varför jag reagerade som jag gjorde. Det var mycket känslor den dagen, och mycket som klippts bort, väldigt mycket. Efter scenen när jag gråter väljer jag att sluta kolla, även fast det var då & nu är nu vart de jobbigt.

Morgonen spenderade jag med pappa, vi åkte till Kristianstad & handlade lite sedan käkade vi god mat. Väldigt mysigt faktiskt speciellt när jag knappt träffar min pappa längre pga personliga skäll. Men nu sitter jag äntligen på tåget upp till Sthlm igen! Ikväll blir det en liten utgång på Pure när en visning kommer hållas & även någon artist som spelar! Vi ses där 💃🏽💋

Mot Blekinge i all stress

Hey babes!
Idag är det torsdag vilket betyder ett nytt avsnitt av Ex on The beach. Ikväll kommer mardrömspillret fram i tv-rutan så ah, skämskudden kommer finnas bredvid mig. Men jag tror ändå ni kommer förstå varför jag reagerar som jag gör. Återstår att se! Nytt ex kommer in, nya draman.

Just nu sitter jag på tåget hem till Blekinge men en snabbis bara. Ska bara hem & hämta lite nya kläder och saker till lägenheten. Flyttade in för en månad sen men har ännu inte hunnit hämta upp allt haha.. Kaosliv jag har. Stress som vanligt, alltid något eller så står det jobb på schemat. Imorgon börjar även den årliga Holje Marknad i Olofström som jag bara måste hinna besöka innan jag åker upp mot Stockholm igen. Har tåget kl 17.00 så någon liten runda där inne borde jag hinna med 🙏🏼

Kommer även hämta ut två plagg av min kollektion som kommit hem, nu väntar jag bara på en till så håll ut! Snart släpper jag den 🙆🏽 så taggad på att äntligen få starta min egna grej!

Adde & Anna-Lisa gästar Kändis Tv

Ni har väl inte missat klippet där jag och Adde gästar Kändis Tv? Här kan ni se det!

Gårdagens avsnitt i kärlek & likmånga operationer men ändå är jag fake?

Vilket avsnitt det var igår asså.. Börjar med tårar, kärlek, sex, bråk, kärlek sex sedan bråk igen. En vanlig dag mellan mig och Adde igentligen. Såhär såg bokstavligen vårat förhållande ut i ett helt år & nu får alla se det på tv också. Man ser verkligen att ingen av oss har någon som helst tillit till varandra även fast vi båda vill egentligen va med varandra. Destruktivt förhållande till max men det gör det spännande också även fast det är helt fuckt up.
Det roliga är att när jag kollade på avsnittet blev jag faktiskt chockad. Jag trodde verkligen bara att Adde lekte med oss båda för att han ville göra bra tv men han säger ändå att han gillar mig mest osv. När Adde sa allt detta till mig i huset, att han var kär i mig och fortfarande hade känslor för mig & ville va med mig trodde jag bara att det var tomma ord. Speciellt när jag vet hur Adde fungerar och hur bra han är på att manipulera. Dock var inte det anledningen till varför jag strulade med Hampus på sanning eller konka, utan det var enbart för att det var en lek. Inget mer än så liksom. Ska bli spännande att se vad som händer på torsdag & hur allt fortsätter men ah. Ett lyckopiller kommer jag i alla fall inte att vara, inte på Adde i alla fall nu när ett ex som han var otrogen med när jag satt inne i Big brother huset. Mer om detta kommer jag skriva om på torsdag när avsnittet sänds för att ni alla ska förstår varför jag reagerar som jag gör.

Som även många kanske såg blev det inget tjafs mellan mig och Amelia. Jag säger till och med att jag förstår henne och att hon verkar vara en bra tjej. Säger även att Adde inte borde leka med hennes känslor på det sättet. Jag har ett gott hjärta, det vet jag på så många plan & det kommer ni fortsätta att få se. Jag var i samma sits som Amelia på ett ungefär och jag såg hela tiden i huset att hon hade känslor för Adde även fast hon nekar till det. Känslor försvinner inte på en dag, speciellt inte om man bor tillsammans som vi alla gjorde. Jag tog inte ens åt mig när hon kallade mig fejk, en vanlig kommentar jag får men det roliga är att jag inte ens är det. Jag har gjort mina bröst som är den mest vanligaste plastikoperationen, big deal? & jag har fyllt mina läppar and that's it. Ca 40% av alla tjejer har någon gång fyllt sina läppar eller använt fillers på något område även hon. Bara för att jag är ärlig om vad jag gjort med mitt utseende blir det plötsligt okej att klanka ner på någon. Allt annat är äkta, så både jag och Amelia har gjort en operation var och fyllt våra läppar. Jag har gjort mina bröst och hon har gjort sin nästa. Så vill ni klanka ner så absolut men vad gör det egentligen? Den dagen folk kan sluta hata på människor som gjort något med sitt utseende, wow. För min del får alla göra vad dom vill med sitt utseende sålänge dom mår bra i sig själva! Big creed till oss! #Nohatejustlove #Dontforgettoloveyourself.
After beach snacket

Ni har inte missat After beach när jag gästade förra veckan? Klippet hittar ni här under! Jag är ganska off, jag vet haha.. Var ganska duktigt död från gårdagen men ah! Det viktiga är vad jag säger och inte hur tyst och obekväm jag ser ut hahaha. Ops.

En annan sida av Adde

Varför jag länkar till detta avsnitt är för att här är en sida av Adde som ni kanske inte trodde fanns. Jag och några till som umgås med Adde och känner han sen lång tid tillbaka vet att den killen som han utger sig för att vara på sin youtube serie är så mycket mer. Adde är en kille med stort hjärta och han håller människor han verkligen bryr sig om kärt om hjärtat. Så som han behandlar tjejer i sin serie har han aldrig behandlat mig, mer tvärt om. Han är känslig, mycket mer känsligare än ni kanske trodde och det ser man i detta klippet. Adde är inte den som vill slås, varje gång vi har varit ute tillsammans har han hamnat i tjafs men han har aldrig varit den som gett första knuffen eller slaget. I detta avsnittet ser man verkligen hur vakterna  använder sin makt till fullo. Använder våld utan att ens ge en förklaring till varför..liksom och det är det jag tycker är så vidrig. Jag träffade även Adde dagen därpå i Halmstad och han hade blåmärken på både revbenen, hakan och märken på halsen. Även jag fick ångest när jag såg honom för jag trodde han bara ringde på natten för att söka uppmärksamhet. Visst vi pratade i kanske 2-3 timmar och jag skrattade mest åt han och sa att det var karma men sen grät han också vilket han sällan gör så på något sett förstod jag att det var allvar, speciellt när jag såg honom. Ingen förtjänar att bli behandlad så, ingen. Lidköping, ni borde verkligen skämmas, inte Lidköping i sig men ni vakter som gjorde såhär.25% rabatt på Hårförlängning från Hairtastic

Jag gillar verkligen löshår och hårförlängningar och tycker det är snyggt. Dock kan jag tycka att en hårförlängning kan se mindre bra ut om det är dåligt gjort. Det viktigaste av allt när det kommer till löshår är att löshåret är äkta och har bra kvalité. Gå till en salong som du känner igen väl. Själv går jag till bästa Emelie som äger Hairtastic.se som fixar och trixar till mitt hår. En bra hårförlängningar syns inte, se smälter in i ditt riktiga hår och ger en naturlig look som inte ser ansträngd ut. Om ni vill ha långt hår till Sommaren så gå in på deras hemsida och boka en tid! Ni får just nu 25 % rabatt på hårförlängning på deras Supreme Löshår. Uppge bara "sommar" vid din bokning.

Pusssssss

Ord och handlingar i min entre i Ex on the beach

Som många kanske vet gjorde jag entre i Ex on the beach i torsdags på kanal 5. Skämskudden var framme men jag var ändå nöjd med min entre. Dock fick jag mycket kritik och kommentarer att jag kom in med attityd och hybris vilket jag kan tycka är lite märkligt. Ja, jag kom in med attityd - självklart! Hur tror ni själv att ni hade reagerat och agerat om ert ex som ni gjort slut med för lite mindre än en månad sen har ett nytt förhållande? Ni ska bo tillsammans och du har redan hat för honom efter allt ni gått igenom tillsammans. Plus att han sa att han älskade mig och ville bevisa för mig att han ville vara med mig dagen han åker till Karibien för att spela in. En käftsmäll i ansiktet var det som, även om jag visste att han inte skulle kunna hålla det han lovat och sagt.
Att jag "dissar" honom redan på stranden är då en självklarhet. Hur patetisk hade jag inte varit om jag sprungit fram och förlåtit honom på direkten? Kom igen liksom.
Sen att jag uttalar mig om Amelias utseende är enbart för att alla påpekade att hon påminde om mig. Det inte ni vet är att Adde höll i Amelias intervju när hon sökte till Ex on the beach och redan då sa både produktionen & Adde att hon påminde om mig. Jag hade redan fått en del saker inmatat i mitt huvud och jag var arg. Hur många av er har inte sagt något dumt om ert Ex´s nya av hat och aggression? Det handlar aldrig om tjejen eller osäkerhet, för min del handlade det bara om att jag hade så mycket hat mot Adde och just att alla sa att hon påminde om mig. Thats it. Det handlade aldrig om Amelia, jag såg inte henne som ett hot då jag inte ens ville ha tillbaka Adde. Jag säger även i avsnittet till Adde " Du är inte väd mig så det är lika bra att du bara glömmer mig ". Dock får vi inte glömma att Adde är grym på att manipulera och prata, jag har själv varit där och gått på allt han säger i ett år. Adde visste redan att han hade Amelia runt sitt lillfinger i huset och det såg jag även direkt första dagen. Han strular med två olika brudar & även säger i ansiktet till henne att han vill vara med Martina. Ändå förlåter hon honom gång på gång och går tillbaka. Jag har varit där och jag kände igen mig så väl. Därför har jag inget ont att säga om det för jag vet & jag har upplevt det. Skillnaden nu var att jag hade fått perspektiv på allt och fått mer skinn på näsan & därför tycker vissa av er att jag fått hybris och attityd? Sätt er in i min situation så hade ni förstått. Ni hade agerat EXAKT likadant. Hade jag varit trevlig och välkomnande hade ni skrivit att jag var patetisk för att jag är så snäll efter allt han gjort. Jag är i alla fall nöjd över min entre och mitt agerande. Det enda jag vet var väldigt onödigt sagt var det jag uttalade mig om Amelia men som sagt. Det var inte bokstavligen menat. Det var i stundens hetta & för det ber jag om ursäkt för. Plus att jag tycker inte vi är lika någonstans. Inte utseendemässigt eller personlighetsmässigt. & det kommer ni märka under programmets gång. Vi lever extremt olika liv och för den delen. 
Detta avsnittet hade jag attityd men vi får se om det fortsätter. Som sagt, allt mellan mig och Adde har alltid varit en bergochdalbana så allt kan hända. Nästa vecka kommer det bli mer drama, bråk och tårar, kaos med andra ord.

Min relation med Adde idag: Jag och Adde umgås idag men vi är inte tillsammans. Jag är faktiskt glad över att vi idag kan vara vänner och skratta åt allt vi gått igenom för den tiden vi inte snackade och vart ovänner, det tog mer energi från en än att faktiskt bara förlåta. Jag bryr mig faktiskt inte över ni som tycker jag är patetisk som kan vara vän med han för att han varit otrogen 14, 16, 18 gånger. Jag bryr mig inte i dagsläget. Jag är mer stolt över mig själv att jag har sådan respekt och tror på mig själv så pass mycket att jag vet vad jag värd idag. Nu är vi inte heller tillsammans och vi båda kör på lika villkor & därför bryr jag mig inte om han strulat med 8 tjejer en dag och sedan umgås med mig nästa. Vill jag strula med 8 killar en kväll får även jag göra det (även om det ALDRIG skulle ske i mina tankar). Vill ni hata för att jag umgås med han så fine. Det är ni som slösar er energi på något ni ändå inte kan påverka. Pussss

Btw, vad tyckte ni om mitt första avsnitt? Har ni mer förståelse över mina handlingar och attityd nu när jag förklarat mig? Massa kärlek till er som stöttar och älskar - Ni är BÄST <3
Inträder i Tv-rutan ikväll igen!

Ikväll är det dags, ikväll gör jag entre i Ex on the beach säsong 2! Jag är både nervös, spänd och entusiastisk. Har förträngt det mesta som hände där inne om jag ska vara ärligt. Det var verkligen en bergochdalbana med tankar, känslor och handlingar. Spännande kommer det bli minst sagt. Vi får väl se om jag förblir ett lyckopiller eller om jag förvandlas till ett mardrömspiller. Vad tror ni?

Kanal 5 ikväll klockan 22.00! MISSA INTE

Saknar självrespekt för att jag är vän med mitt ex?

Sorry för den dålig uppdateringen men nu är jag äntligen tillbaka! Det har varit svårt att blogga de senaste dagarna för jag själv visste inte riktigt vad jag skulle blogga om. Det jag velat blogga om fick jag inte nämna men nu kan jag äntligen göra det! Dock ska jag ta upp en viktig sak nu som kommentarerna har strömmat in om. Detta med att umgås med sitt ex som varit otrogen mot en och sakna självrespekt. Grejen är den, så som Adde beter sig i programmet och sin youtube serie är inte den Adde jag känner. Han har aldrig behandlat mig på det viset, inte nu eller tidigare när vi var i en relation. I dagsläget är jag och Adde "bara" vänner, hur man nu vill definiera vänner. Vi trivs i varandras sällskap och har kul tillsammans. Jag har själv sagt att han få göra vad han vill med vem han vill, jag bryr mig inte på det sättet som jag gjorde förra året. Så som han får strula med vem han vill, träffa vem han vill, det får jag också. Vi kör öppna kort.
För er som säger att jag saknar självrespekt för att jag umgås med han, tro mig det gör jag inte. Allt som jag skrivit på bloggen och sagt om honom har jag även sagt i hans ansikte. Till exempel detta med hans youtube serie. Han beteende är vidrig, fjortis men även underhållande. Han vill bli sedd som denna "fuckboy" & då är hans agerande rätt i serien. Strula med allt som rör sig, tycka alla tjejer är chaggaz osv. Kan dock inte sluta unra hur tjejer faktiskt kan bete sig på det sättet. Adde mår vara svinig men samtidigt. Alla tjejer som gör vad som helst för att få vara i hans närhet, hur vidrigt är inte det? Där kan vi diskutera självrespekt.
Dom som känner Adde och umgås med oss, dom vet hur han egentligen är. Och jag hoppas att en dag kommer han visa sitt riktiga jag och släppa rollen han intagit.

Stolt över att kalla han mitt ex?

Sorry för jag varit så off med bloggen men har haft så himla mycket annat för mig denna veckan så ah.. I alla fall, många har kanske sett att jag blivit en aning vän med Adde igen. Dock är jag inte förvånad över hur han beter sig just nu & nej, hans beteende är inget jag stödjer och det har jag även sagt till honom. Denna youtube saken han gör just nu med sina avsnitt, ojojoj, jag skäms faktiskt. Men samtidigt vet jag att han var inte på denna nivån när jag var tillsammans med han. Nu har han blivit riktigt grov, tror själv inte han förstår vad han håller på med. Men vem är jag att döma egentligen. Adde är en skön människa och allt men han kräver mycket uppmärksamhet och jag tror det är det som fått han att bli en aning lost, i alla fall i mina ögon. Men neh, han kommer säkerligen inte förändras, möjligtvis om några år men just nu är han i sin bubbla där allt handlar om att ha en status som fuckboy, jappboy, fuckaurboy - gud vet vad. Jag är inngen hatisk människa, det krävs mycket för att jag ska verkligen hata någon. Plus att jag har haft min hatperiod vad gäller han. Jag hoppas verkligen att en dag kommer han inse att det han gör just nu är bara dumt och vidrigt & i det långa loppet är det bara han som kommer förlora på det. Menar, det är redan nu svårt att ta hans seriöst liksom.

Kolla eller inte kolla, men det är på egen risk hahaha. Jag kan garva åt det men hans beteende är ändå fel. Men ett skratt har ingen dött av?Nytt från NA-KD