Anna Lisa Herascu

Kategori: Okategoriserade

Ord och handlingar i min entre i Ex on the beach

Som många kanske vet gjorde jag entre i Ex on the beach i torsdags på kanal 5. Skämskudden var framme men jag var ändå nöjd med min entre. Dock fick jag mycket kritik och kommentarer att jag kom in med attityd och hybris vilket jag kan tycka är lite märkligt. Ja, jag kom in med attityd - självklart! Hur tror ni själv att ni hade reagerat och agerat om ert ex som ni gjort slut med för lite mindre än en månad sen har ett nytt förhållande? Ni ska bo tillsammans och du har redan hat för honom efter allt ni gått igenom tillsammans. Plus att han sa att han älskade mig och ville bevisa för mig att han ville vara med mig dagen han åker till Karibien för att spela in. En käftsmäll i ansiktet var det som, även om jag visste att han inte skulle kunna hålla det han lovat och sagt.
Att jag "dissar" honom redan på stranden är då en självklarhet. Hur patetisk hade jag inte varit om jag sprungit fram och förlåtit honom på direkten? Kom igen liksom.
Sen att jag uttalar mig om Amelias utseende är enbart för att alla påpekade att hon påminde om mig. Det inte ni vet är att Adde höll i Amelias intervju när hon sökte till Ex on the beach och redan då sa både produktionen & Adde att hon påminde om mig. Jag hade redan fått en del saker inmatat i mitt huvud och jag var arg. Hur många av er har inte sagt något dumt om ert Ex´s nya av hat och aggression? Det handlar aldrig om tjejen eller osäkerhet, för min del handlade det bara om att jag hade så mycket hat mot Adde och just att alla sa att hon påminde om mig. Thats it. Det handlade aldrig om Amelia, jag såg inte henne som ett hot då jag inte ens ville ha tillbaka Adde. Jag säger även i avsnittet till Adde " Du är inte väd mig så det är lika bra att du bara glömmer mig ". Dock får vi inte glömma att Adde är grym på att manipulera och prata, jag har själv varit där och gått på allt han säger i ett år. Adde visste redan att han hade Amelia runt sitt lillfinger i huset och det såg jag även direkt första dagen. Han strular med två olika brudar & även säger i ansiktet till henne att han vill vara med Martina. Ändå förlåter hon honom gång på gång och går tillbaka. Jag har varit där och jag kände igen mig så väl. Därför har jag inget ont att säga om det för jag vet & jag har upplevt det. Skillnaden nu var att jag hade fått perspektiv på allt och fått mer skinn på näsan & därför tycker vissa av er att jag fått hybris och attityd? Sätt er in i min situation så hade ni förstått. Ni hade agerat EXAKT likadant. Hade jag varit trevlig och välkomnande hade ni skrivit att jag var patetisk för att jag är så snäll efter allt han gjort. Jag är i alla fall nöjd över min entre och mitt agerande. Det enda jag vet var väldigt onödigt sagt var det jag uttalade mig om Amelia men som sagt. Det var inte bokstavligen menat. Det var i stundens hetta & för det ber jag om ursäkt för. Plus att jag tycker inte vi är lika någonstans. Inte utseendemässigt eller personlighetsmässigt. & det kommer ni märka under programmets gång. Vi lever extremt olika liv och för den delen. 
Detta avsnittet hade jag attityd men vi får se om det fortsätter. Som sagt, allt mellan mig och Adde har alltid varit en bergochdalbana så allt kan hända. Nästa vecka kommer det bli mer drama, bråk och tårar, kaos med andra ord.

Min relation med Adde idag: Jag och Adde umgås idag men vi är inte tillsammans. Jag är faktiskt glad över att vi idag kan vara vänner och skratta åt allt vi gått igenom för den tiden vi inte snackade och vart ovänner, det tog mer energi från en än att faktiskt bara förlåta. Jag bryr mig faktiskt inte över ni som tycker jag är patetisk som kan vara vän med han för att han varit otrogen 14, 16, 18 gånger. Jag bryr mig inte i dagsläget. Jag är mer stolt över mig själv att jag har sådan respekt och tror på mig själv så pass mycket att jag vet vad jag värd idag. Nu är vi inte heller tillsammans och vi båda kör på lika villkor & därför bryr jag mig inte om han strulat med 8 tjejer en dag och sedan umgås med mig nästa. Vill jag strula med 8 killar en kväll får även jag göra det (även om det ALDRIG skulle ske i mina tankar). Vill ni hata för att jag umgås med han så fine. Det är ni som slösar er energi på något ni ändå inte kan påverka. Pussss

Btw, vad tyckte ni om mitt första avsnitt? Har ni mer förståelse över mina handlingar och attityd nu när jag förklarat mig? Massa kärlek till er som stöttar och älskar - Ni är BÄST <3
Inträder i Tv-rutan ikväll igen!

Ikväll är det dags, ikväll gör jag entre i Ex on the beach säsong 2! Jag är både nervös, spänd och entusiastisk. Har förträngt det mesta som hände där inne om jag ska vara ärligt. Det var verkligen en bergochdalbana med tankar, känslor och handlingar. Spännande kommer det bli minst sagt. Vi får väl se om jag förblir ett lyckopiller eller om jag förvandlas till ett mardrömspiller. Vad tror ni?

Kanal 5 ikväll klockan 22.00! MISSA INTE

Saknar självrespekt för att jag är vän med mitt ex?

Sorry för den dålig uppdateringen men nu är jag äntligen tillbaka! Det har varit svårt att blogga de senaste dagarna för jag själv visste inte riktigt vad jag skulle blogga om. Det jag velat blogga om fick jag inte nämna men nu kan jag äntligen göra det! Dock ska jag ta upp en viktig sak nu som kommentarerna har strömmat in om. Detta med att umgås med sitt ex som varit otrogen mot en och sakna självrespekt. Grejen är den, så som Adde beter sig i programmet och sin youtube serie är inte den Adde jag känner. Han har aldrig behandlat mig på det viset, inte nu eller tidigare när vi var i en relation. I dagsläget är jag och Adde "bara" vänner, hur man nu vill definiera vänner. Vi trivs i varandras sällskap och har kul tillsammans. Jag har själv sagt att han få göra vad han vill med vem han vill, jag bryr mig inte på det sättet som jag gjorde förra året. Så som han får strula med vem han vill, träffa vem han vill, det får jag också. Vi kör öppna kort.
För er som säger att jag saknar självrespekt för att jag umgås med han, tro mig det gör jag inte. Allt som jag skrivit på bloggen och sagt om honom har jag även sagt i hans ansikte. Till exempel detta med hans youtube serie. Han beteende är vidrig, fjortis men även underhållande. Han vill bli sedd som denna "fuckboy" & då är hans agerande rätt i serien. Strula med allt som rör sig, tycka alla tjejer är chaggaz osv. Kan dock inte sluta unra hur tjejer faktiskt kan bete sig på det sättet. Adde mår vara svinig men samtidigt. Alla tjejer som gör vad som helst för att få vara i hans närhet, hur vidrigt är inte det? Där kan vi diskutera självrespekt.
Dom som känner Adde och umgås med oss, dom vet hur han egentligen är. Och jag hoppas att en dag kommer han visa sitt riktiga jag och släppa rollen han intagit.

Stolt över att kalla han mitt ex?

Sorry för jag varit så off med bloggen men har haft så himla mycket annat för mig denna veckan så ah.. I alla fall, många har kanske sett att jag blivit en aning vän med Adde igen. Dock är jag inte förvånad över hur han beter sig just nu & nej, hans beteende är inget jag stödjer och det har jag även sagt till honom. Denna youtube saken han gör just nu med sina avsnitt, ojojoj, jag skäms faktiskt. Men samtidigt vet jag att han var inte på denna nivån när jag var tillsammans med han. Nu har han blivit riktigt grov, tror själv inte han förstår vad han håller på med. Men vem är jag att döma egentligen. Adde är en skön människa och allt men han kräver mycket uppmärksamhet och jag tror det är det som fått han att bli en aning lost, i alla fall i mina ögon. Men neh, han kommer säkerligen inte förändras, möjligtvis om några år men just nu är han i sin bubbla där allt handlar om att ha en status som fuckboy, jappboy, fuckaurboy - gud vet vad. Jag är inngen hatisk människa, det krävs mycket för att jag ska verkligen hata någon. Plus att jag har haft min hatperiod vad gäller han. Jag hoppas verkligen att en dag kommer han inse att det han gör just nu är bara dumt och vidrigt & i det långa loppet är det bara han som kommer förlora på det. Menar, det är redan nu svårt att ta hans seriöst liksom.

Kolla eller inte kolla, men det är på egen risk hahaha. Jag kan garva åt det men hans beteende är ändå fel. Men ett skratt har ingen dött av?Nytt från NA-KD

Ignorera och glömma istället för att hata.

Detta med att lägga ner tid på att skriva nedvärderande saker om människor, hur tänker ni som gör det? För det första, tid är pengar, tid är dyrbart. Ni lägger ner tid på att först och främst tänka på vad ni ska kommentera, sen energi & sedan ännu mer tid för att skriva ner det. Sen vad får ni ut av det som är positivt i ert fall? Ja ni fick inte min uppmärksamhet i alla fall, ni tog inte min tid eller energi heller för den delen. Så vad fick ni ut utav de? Jo jag fick ett extra inlägg att skriva vilket alltid är bra för en bloggare, ett extra inlägg liksom.
Något jag insåg för någon månad sen är  att det tar mer energi utav en att hata än att bara glömma eller ignorera. Ni som hatar och lägger ner äkta tid på att göra det, ni borde testa att ignorera eller glömma haha. Eller sök hjälp, för ni lär inte ha mycket till liv om ni faktiskt lägger ner er tid på att stalka och kommentera. PussssSkönhetstisdag

Gårdagen spenderade jag på salong 44 i Karlaplan där jag fixade mitt hår hos bästa Hairtastic och även mina läppar hos 2perfect! Alltid lika nöjd över resultatet.
Hos hairtastic byte jag ut min hårförlängning och satt in ca 150 nya slingor och hos 2perfect fixade jag till läpparna väldigt lite bara. Myssssss. Känner mig alltid hemma där, alltid lika roligt att ha en heldag där borta.
Efter jag blivit klart med allt mötte jag upp Oscar så drog vi och käkade på Espresso house vid stureplan sedan vidare mot Salong beautybox på södermalm för en liten spraytan av Nicolina! Ni kan boka er tid HÄR. Blev en heldag med massa skönhet bara men det är myssssss.Gårdagen på Cafe Cino i Sundebyberg

Gårdagens spenderades på Cafe Cino i Sundbyberg tillsammans med min efterlängtade Carro och en till tjejkompis. Riktigt mysigt att bara snacka om allt och bara hänga i det fina vädret. Plus att jag saknat maten somfan där! Käkade alltid där när jag bodde i Sundebyberg med Adde mitt ex.
Kvällen spenderade jag hemma med mina Roomies, Jerry och Yousef. Filmkväll med massa gott och ikväll är det ett nytt avsnitt av Ex on the Beach säsong 2! Haha tycker faktiskt det är kul att kolla på nuförtiden.

Lördagen spenderades såklart ute i dimman haha. Utgång på Amba sen sov jag borta hos en vän för jag ville inte väcka mina roomies. Vet att jag är ganska högljud av mig när jag dricker och är typ överallt och ingenstans haha.

Första utgången i Stockholm sen Thailand.

Goodmorgon babes! Jag vakade precis till, inte bakis men en aning trött ändå. Gårdagen kan summeras som jävligt oklar skulle jag väl säga. Självklart går det inte att dra ut i Stockholm en kväll helt utan drama. Vi började kvällen på Langolo, like always haha, sen fortsatte vi mot Pure där vi egentligen bara skulle stanna en liten stund på men det blev att vi stannade där hela kvällen. Träffade även min saknade Oscar där, @Swishamig - inte träffat han på fett länge så det var så kul att se han igen. Förutom att han var 10 ggr brunare än mig då han hade kört spraytan tidigare på kvällen haha. Träffade även på Olivia och lite annat folk. Känns faktiskt skönt att äntligen vara tillbaka i Sthlm och se alla.
Idag vet jag inte riktigt vad som sker, tänkte jag skulle till espresso house och träffa Oscar i alla fall sen får vi se om det blir en utgång ikväll igen. Men det lutar mot det nog haha.

Hårförlängning från Hairtastic

Det är säkert många av er som undrar vilken typ av metod man ska välja när det kommer till Löshår och vad som är mest skonsamt för ditt hår. Som ni vet så gör jag min hårförlängning på www.hairtastic.se vilket jag tycker håller hög standard. Den metod som jag använder heter keratinslingor och det tycker jag sliter minst på håret. Mina löshårsfästen är väldigt smidiga att ta ur så man behöver inte ha någon vätska eller liknande för uttagning av löshåret. Men givetvis så medför alla typer av behandlingar slitage på sitt hår i långa loppet. Vid rätt skötsel av din hårförlängning så håller du ditt egna hår väldigt fint. Vill man bara ha löshår för en kväll rekommenderar jag Clips se länk http://hairtastic.se/6-clip-on-set

Mot Thailand Baby!

Nu har vi precis gjort oss klara för en lång resa till Thailand! Så jäävla skönt att jag dör. Behöver komma bort lite, semester och värme bara.
Vi blir borta i 2 veckor men jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan, kommer inte direkt ha fokus på bloggen där borta men min instagram kommer nog uppdateras mer. Kommer ju inte ta med mig datorn dit och ni kanske vet hur segt det är att uppdatera bloggen från mobilen. Glöm inte följa min Mystory på snap också hehe.

Hörs om ett dygn igen typ! PUSSSSS

Tankar efter första avsnittet av Ex on the beach 2.

Haha gud vad gulliga ni är med kommentarerna! Skrattar så mycket.
Ja vad ska man säga, det var faktiskt kul att kolla på första avsnittet av Ex on the beach säsong 2. Kändes ändå lite lustigt då man själv var med och gjorde första säsongen men människorna verkar sköna i den nya också! Ska bli spännande och följa de och se om det blir lika mycket drama som första säsongen. Det är ju garanterat mer "kärlek" denna säsongen än första bara genom av att ha kollat på första avsnittet.
Många har frågat och undrat hur det känns att se mitt ex Adde på tv igen och hålla på med andra brudar men vet ni vad? Det känns inte alls så konstigt. Trodde det skulle vara så mycket jobbigare. Som ni kanske vet så skrev jag tidigare i ett inlägg att jag inte kommer vilja kolla på programmet för att det skulle vara jobbigt men ack så fel jag hade. Tror det kan bero på att jag redan sett de två hålla på framför mig när jag var ute och festade i Stockholm. Så ah, det var inget nytt liksom.
Jag kommer troligen vilja kolla på avsnitten jag missar när jag är i Thailand. Kommer få köra EOTB maraton när jag kommer hem till Sverige igen ;) hahaha.
Men lite kul att han nämner mig, att hon Amelia påminner om mig hahahaha. Något rätt gjorde jag i alla fall, eller som en kommenterade i inlägget under. " Man ser ju vilken typ Adde har i alla fall " Haha söt. Sen för er som undrar, nej jag och Adde har ingen kontakt alls i dagsläget.
Annars tycker jag de flesta deltagarna verkar sköna! Som jag skrev innan, ett bra första avsnitt.

Men nu ska jag packa det sista och sedan sätta på den nya Beck filmen tillsammans med Marilyn och den stooora godispåsen hehe. Ni kommer kunna följa vår resa i Thailand på min periscope --> @annalisaherascu, min snapchat --> @annalisaherascu, min instagram --> @annalisaherascu och såklart bloggen! Ska försöka uppdatera så mycket jag bara kan. Vi kommer åka härifrån kl 08.00 på morgonen så får se om jag hinner uppdatera något imorgon. Annars hörs vi och ses på mina andra sociala medier! Pusssssshelgen och imorgon bär det av mot Thailand!

Godmorgon finisar! Igår kom jag äntligen hem till Blekinge igen tillsammans med marilyn. Har haft en sjuk helg i Stockholm och Norrköping. Festat alldeles för mycket kan man ju lätt säga.. Onsdag - lördag, 4 dagars festandet och imorgon åker vi till Thailand för mer skojsigheter. Hur kommer detta sluta liksom haha...

Torsdag, åkte upp mot Norrköping för att tatuera mig. Visa av er har kanske redan sett tatueringen jag gjorde, blev en ängel vinge på ryggen ner mot rumpan. Den blev större än jag tänkt mig men jag är supernöjd! Nu är det bara halva sidan kvar, ihh så taggad. Tatueringen gjorde jag på Artsink som ligger på drottninggatan i Norrköping, riktigt grymma måste jag säga! Trodde tatueringen skulle ta runt 8-9 timmar men de gjorde klart den på 5timmar!! Sjukaste. Ni kan följa dom på instagram @artsink.
Fredagen spenderades med fina vänner, blev en sjuk utgång men fyfan vad kul jag hade. Längesen jag hade så kul faktiskt. Lördagen firade vi Oscar med massa människor på Pure, lång natt med både tårar och kärlek. Man mådde som man förtjänade när man vaknade i alla fall. Fyfan vad bakis jag var,, ingen alkohol på 2 dagar i alla fall haha.. Det går bra nu Anna-Lisa, verkligen.

Idag ska jag bara ta det lugnt med Marilyn, handla det sista och börja packa väskan. Sedan ska vi sitta bänkade inför den nya säsongen av Ex on the beach 2. Självklart kommer ett inlägg om första avsnittet efter det sänds. Stay tuned! ;)

I dont need therapy, I only need a red dress, high heels and a good tan.

Denna fina klänning hittar ni på TinyWaist - Larisaa Red
Heldag i Norrköping på Artsink studio.

Nu är det äntligen dags att gadda mig igen! Har velat göra denna tatueringen så jäääävla länge nu! Imorgon åker jag till Norrköping och kommer köra en heldag i Artsink studio. Det jag har tänkt mig göra är vingar på ryggen sen kommer det vara rosor inblandat och kanske en text också. Har inte riktigt bestämt mig ännu om jag vill ha texten men vi får se. Ska i alla fall bli skitkul! Kommer även köra en coverup om tiden räcker till, ni kan nog gissa vad det är jag vill täcka över. Vore bara så skönt att få den täckt, inte för att den stör mig direkt men det är ändå ett "Avslut" på förra året om man säger så. Kommer sedan stanna i Norrköping för kvällen & på torsdag kväll är jag i Stockholm igen! Myyyys.
Ni kan kolla in studion på instagram, där heter dom @Artsink.