Anna Lisa Herascu

Kategori: Okategoriserade

IAM BACK

För det första, jag suger som bloggare men jag vill ge det ett försök ändå! Hata mig inte om jag skulle försvinna igen haha. 
Jag har verkligen perioder i mitt liv när jag känner att det är så himla kul att få skriva av sig och dela med mig om vad jag upplever till andra. Sedan kommer den perioden som kommit nu, där jag känner att det jag är involverad i kanske inte är något som jag borde skriva ut och dela med mig av.. MEN, nu har jag ett projekt igång som kommer ske den 23 oktober och jag vill VERKLIGEN dela med mig av denna upplevelse, men inte riktigt ännu. Men tro mig, det kommer bli BANANAS! Jag är såå nervös, alltså jag får typ halvt panik när jag tänker på det men samtidigt pirrar det överallt!

Mer om detta i början på September när allt är bokat och klart! :)

Ja, nu till det jag faktiskt kan dela med mig av! Jag gjorde mitt fantastiska hår hos min älskade Hairtastic, som vanligt! Inte gjort mitt hår på ungefär 8månader så ni kan nog gissa hur skönt det var att äntligen byta ut det! Dock var det inte så slitet, jag är väldigt noga med att verkligen behandla mitt hår som mitt egna barn haha. Men även fast jag kanske är lite överdrivet noga med mitt hår så ger det resultat. Jag menar, hur många av er hade kunnat ha kreatinslingor i 8månader utan att ha ett risberg i backhuvudet? Jag är ett levande bevis på en av dom! Men detta även för Hairtastic har den bästa kvalitén och jag använder mig alltid av Nail hair Supreme! Dubbel tjocklek vid topparna. 
Jag har även fixat en perfekt rabattkod till mina läsare! Detta för ni också ska ha det bästa håret för det bästa priset! Ni får 20% rabatt när ni boka med "annalisa 2017" på nail hair supreme! Boka kan ni göra HÄR!


Nude Photography in Marbella

I lördes gjorde vi en fotografering här i Marbella som både jag och Adde velat göra sen längre. Vissa kanske tar illa upp vid bilderna men vet ni vad? klicka bort detta inlägg direkt då. Enligt instagram vad bilderna för vulgära och togs bort, fast de roliga var då att den bilden jag la upp som är bild 6 här på bloggen, där ser man knappt att vi är nakna så att säga. 
Vi är otroligt nöjda över bilderna och vi kommer garanterat göra något liknande igen. Vilken är eran favorit? Svartvitt eller med färg? Jag dör ju för solnedgången så jag är ju mer för färg medans Adde gillar mer de svartvita. 

Fotografen heter Anna, hon bor här nere i Marbella också. Svensk såklart. Så är ni någon gång här nere och vill ha fina bilder tveka inte på att höra av er till henne! Ni kan se hennes hemsida med mer av hennes arbete här under. 

Instagram: @shinephotography.byanna
Hemsidan: http://www.shinephotography-byanna.com/
Facebook: Shine Photography Anna EnströmMelanotan - Barbiedrogen

Många har frågat hur jag kunde vara så brun i säsong 1 av Ex on the beach & sanningen är att jag använde mig av Melanotan 2, barbiedrogen som många säger. För en vecka sen började jag använda preparatet igen, för när jag är brun känner jag mig på topp. Jag har verkligen tröttnat på att behöva göra en spraytan varje vecka, ibland två gånger i veckan för att känna mig fräsh så därför var det en självklarhet för mig. Jag använde mig av Melanotan i ett helt år innan jag slutade, men det fanns fortfarande kvar i min kropp månader efter jag lagt av vilket jag tyckte var hur bra som helst. Jag behövde inte ens bruka det & ändå blev jag perfekt brun när jag solade. Det räckte med att jag solade i 15min i solarium en gång i månaden, ibland en gång varannan månad och ändå var jag brun.

Med andra ord jag har använt melanotan till och från men jag har mestadels positiva saker att säga om det. Man blir riktigt brun, överallt på kroppen och brännan lägger sig jämt och fint samt att det håller i sig väldigt längre. Som sagt, jag slutade bruka melanotan i 8-9 månader men ändå vart jag perfekt brun när jag väl solade. Det bästa för mig vart också att man kan omöjligt bränna sig i solen eller få röda utslag, vilket vart mitt problem på sommarn. Jag har inte de bästa pigmenten i mig själv och jag brände mig alltid utomlands när jag försökte få färg, men misslyckades. Jag har inte en jätte känslig hud men tillräckligt känslig för att alltid bränna mig, oavsett hur mycket solkräm jag använde mig av.

Biverkningar, den biverkningen jag kände av och märkte av, vart illamående. Jag har alltid tagit min melanotan precis innan jag gått och lagt mig pga att jag ska slippa illamåendet, men med detta nya som både jag & Adde använder oss utav, har ingen av oss  känt något illamående oavsett vilken tid på dygnet vi tar det.
Som visa kanske hört ska barbiedrogen aka melanotan göra dig brun, smal och kåt. Brun blir du självklart, även "smal" fast det beror på hur man vill definiera det. Vissa blir ju illamående, beroende på om det är ett bra eller dåligt preparat, vilket gör att du kan inte äta osv. Sen får du en viss mättnadskänsla som också kan spela roll. Kåt, där har jag upplevt och hört lite olika. Jag kände direkt att kåtheten ökade, det blev som en pirrande känsla, liknande för killar där de fått stånd oregelbundet. Sen kan det även vara en psykisk effekt att man tagit melanotan och att det sägs ska påverka kåtheten så man inbillar sig. Tror det är olika från person till person men det är något jag känt av från både det gamla preparatet jag använde och detta som jag använder nu. 

Nu till är det lagligt?
I Australien används det av människor med dåligt pigment som bränner sig ofta och illa, och därför får det utskrivet av läkare för att minska risken för hudcancer. Det är alltså perfekt att ta på våren och sommaren innan du får sol på dig för att minimera risken för hudcancer, och dessutom bli brun och inte riskera att bränna dig i solen.

Det är kanske inte en helt enkel fråga, men det korta svaret är ja – än så länge är innehav av melanotan inte olagligt.
Men varför kan man då fråga sig om produkten är olaglig? Jo, det är nämligen så att det handlar om ett kemiskt ämne som inte är godkänt av Livsmedelsverket. En annan anledning är att melanotan måste injiceras, alltså att man måste ta det med hjälp av en spruta. Eftersom folk i gemen har en tendens att tänka “spruta” = “knark” får folk för sig att melanotan är olagligt, fastän det inte är det.

Melanotan är i nuläget inte narkotikaklassat och det är inte olagligt att inneha eller använda det. Så om du på ett enkelt sätt önskar bli brun utan att spendera många långa timmar i solen eller på solarium (vilket som bekant kan ge hudcancer) så kan det vara värt att testa melanotan.

Detta är min upplevelse av Melanotan, på bra och dåligt men för min del är det enbart positivt nu. Som jag skrev innan kunde jag bli illamående men nu med detta nya preparatet som jag använder mig utav har det försvunnit för både mig & Adde. Plus att detta är första gången Adde använder sig utav Melanotan. Har ni några frågor eller själva vill testa på Melanotan kan ni alltid maila mig på annalisaherascu@hotmail.com så hjälper jag er med allt från himmel till jord! Inga frågor är för dumma. Om ni mailar lägg "melanotan" som rubrik. 


Don't forget to love yourself

Något jag alltid velat göra sen jag fyllde 16år är en speciell tatuering. Just dessa orden betydde verkligen mycket för mig under min tonår. Jag har aldrig riktigt skrivit ut om mina tider på högstadiet och gymnasiet & det är inget jag kommer göra i detta inlägg heller. Men jag hade inte det lätt. Jag vart mobbad & sedan fick jag anorexia tidigt när jag gick i högstadiet, jag var runt 14-15år kanske? Jag har faktiskt skrivit en lång uppsats om hela den perioden då jag var sjuk. Mina galna tankesätt, mina möten med psykologen, familjeterapin hela min familj var tvungen att gå på, min besatthet av att träna, hur jag vägrade äta om dagarna osv.
Jag tror faktisk många kanske hade förstått mig lite bättre om jag skrev ut om allt men samtidigt den tiden är långt bakom mig. Men kanske, om jag vågar kommer jag berätta min historia någon dag.
I alla fall, som sagt har jag nästan alltid varit en ensamvarg & jag letade ständigt på saker att förbättra med mig själv. Jag var aldrig nöjd & jag ville inte nöja mig med att bara se "bra" ut liksom. En av sakerna till varför jag gjorde mina läppar första gången vid 16års ålder och min första bröstförstoring 20 dagar efter att jag fyllt 18. 
Sen detta med att vara offentlig har verkligen inte varit lätt. Hade jag varit samma tjej som innan och gått in i den offentliga världen hade jag nog inte ens kunnat stå på benen idag eller ens kunnat gå vidare liksom. Jag har lärt mig att vara offentlig måste du vara en stark individ, du måste våga stå på dig. Jag har förändrats så extremt de senaste åren, mycket på grund av allt skit jag fått stå på mig, men en del är även mitt egna fel. Men man lärt sig av sina misstag och man växer som person. Det är det jag har & därför vill jag tatuera in en speciell text för mig på min arm. "Don't Forget To Love Yourself" - För mig betyder denna texten mycket och det var en viktig mening i mitt tidigare liv men även nu i dagsläget. Oasvett vem du är eller vad du gör, kommer folk slänga skit på dig. Av rent hat eller avundsjuka. Tjejer speciellt har nuförtiden en tendens att trycka ner andra tjejer så vet ni vad. Lyssna ALDRIG på någon förutom dig själv. Du vet vem du är, du vet vad du vill, - the whole world is your stage, so do a perfectly performance based on you.

Den 27e december fyller jag 21år & då ska denna fina text finnas på min kropp. "Dont Forget To Love Yourself"

Hårförlängning

Måste bara tipsa er nu! Hairtastic har just nu 20% rabatt på hela deras sortiment på shoppen!
Jag har nu sen två år tillbaka bara gått till Emelie på Hairtastic då deras hårförlängningar är bokstavligen den bästa. Deras hår är så mycket tjockare än allt annat ute på marknaden och för mig är tjockleken allt. Desto tjockare hår, desto finare.
Länk till shoppen hittar ni HÄR & rabattkoden är "Godjul16"
Jag har fått många frågor angående vilken färg i hårförlängningen jag har och nu senast tror jag vi la i nr #4 & #6 eller nr #6 & #8.. jag blandar ju alltid mina slingor i två olika färgen, men vill ni veta min specifika färg kan ni alltid bara maila hairtastic själva.

Time to make some time for the gym!

Snart har två år gått sen jag satte min fot inne på ett gym. Från att vara tjejen som bokstavligen var på gymmet och sprang minst 5 dagar i veckan, till tjejen som aldrig har ork eller tid att träna. Innan var jag även strikt med vad jag stoppade i mig men nu har jag ändå eskalerat på sistone. Jag käkar godis exakt VARJE dag, det har typ blivit ett beroende. Jag har alltid en godispåse i mitt rum, startar dagen med en godisbit och käkar det under hela dagen.. Kakor har även också blivit mitt nya beroende. Istället för att äta en bra frukost på morgonen föredrar jag hellre att ta en kopp kaffe och en lussebulle, kanelbulle eller ett sådant wienerbröd med vaniljfyllning. Jag vet, så onyttigt av mig.. Blir typ besviken på mig själv när  jag ser tillbaka på tiden då jag sköte mig och tills nu..
Men nu har jag fått någon glöd i mig att jag faktiskt vill ta tag i mig själv för jag vet hur bra förutsättningar jag har. Även fast jag är den mest onyttigaste personen i världen och borde typ rulla fram vid detta lagret, så är jag fortfarande i okej form. Jag har grunderna kvar sen innan så nu får min lathet försvinna och den glöden som jag en gång hade komma tillbaka!

En sak som jag älskar med att vara hemma i Blekinge hos in mamma är att jag saknar gymmet på ett sätt. Gymmet var en så viktigt del av mig när jag bodde här och saknar det. Jag har alltid varit lite av en ensamvarg. Gick i skolan på vardagarna och spendera ca 2tim på gymmet med mig själv & hörlurarna. Det var liksom det jag älskade. Jag kunde även starta dagen på gymmet på helgerna om jag skulle iväg på dagen, så mycket såg jag fram emot det. Oavsett om det var på kl 06.00 på morgonen med ett indoorwalking pass eller om det var en timmes löpning kl 08.00. Jag kom alltid upp från sängen med så mycket energi och ett leende på läpparna.
Nu, vaknar jag ca kl 12.00 på dagen och är SÅ trött. Finner inga ord för hur trött jag kan vara vissa dagar. Nu på vintern får jag även mer problem än vanligt med mina leder vilket gör att jag inte orkar att göra så mycket. Jag har något som heter artros som gör att lederna stelnar till och det kan vara sjukt jobbigt vid vissa tillfällen. Vissa morgnar kan jag knappt lyfta mina handleder eller rätta upp min vrist. Men träning är något som hjälper så jag måste verkligen ta tag i det för min egna skull. 

Time to hit the gym!

Ny instagram @herascuannalisa

Som vissa kanske märkt försvann min instagram för några dagar sen. Nu fick jag skaffa en ny (skit segt) då jag verkligen jobbat upp min instagram i två års period. Jag hade 121 tusen följare, äkta till 110% vilket inte många av dessa stora instagram kontona har idag. Så ja, det suger extremt mycket men jag har ändå jobbat mig upp till 12 tusen på bara några få dagar. och det är positivt i alla fall. Då vet man i alla fall att de följarna som följde mig följde mig verkligen för att dom ville det liksom. Men nu har jag ett nytt konto i alla fall, @herascuannalisa så gå in och följ mig där! Pusss


Vad skulle ni gjort i mitt läge?

Goals hit och goals dit. Det roliga är att ingen riktigt vet hur vårt förhållande ser ut förutom våra närmaste. Jag vet att både jag och Adde har våra perioder då vi verkligen inte orkar mer, allt blir bara fel, vi tänker annorlunda men ändå är det kärleken som håller oss kvar vid varandra. Jag har aldrig älskat en person så mycket som gör idag, men är jag lycklig? Jag är superlycklig när jag med han och allt är bra men sen finns de dessa dagarna som jag bara inte orkar mer, jag vill fly från Stockholm, önskar att jag aldrig träffat honom. & det är dessa dagarna som verkligen bryter ner mig. Vår förhållande ÄR en bergochdalbana, det är spänning varje dag, man vet inte hur allt ska sluta, vi gör slut blir tillsammans och det är väl det vi lever för. Det är det som får i alla fall mig att inte vilja lämna, får mig att stanna kvar, försöka ytterligare en gång till, ge mer än vad jag kan osv. En vän sa till mig att sådant förhållande jag lever i idag inte är verkligheten, att vi lever i en bubbla och den tanken kan jag än idag inte släppa. För det är sant, vi lever i en bubbla på ett sätt, vi har ett varumärke av att vara tillsammans, vi vill vara tillsammans men det finns så mycket som säger nej. 
Något jag märkte idag var att vi tänker olika även fast Adde säger att vi inte gör det. De närmaste veckorna har jag bokstavligen levt dag för dag & då menar jag bokstavligen att man lever just den dagen utan att tänka på vad som kan eller kommer ske om 3-4 dagar. Det är inte likt mig för 5 öre. Jag tänker alltid på konsekvenser, en månad framöver, jobbmässigt, allt. & det är nu paniken uppstår hos mig Jag har nu varit arbetslös i en månad pga att jag opererades men också för att jag hamnade i en "latbana". Allt löser sig, pengar kommer oavsett, jag ville leva lite. Men nu är jag i den banan där jag känner att vad är det jag håller på med. Allt löser sig inte bara utan man måste ta tag i saker och ting. & det är där jag och Adde är väldigt annorlunda. Enligt honom så löser sig allt, enligt mig så nej. Vi hamnade i tjafs som vanligt på morgonen nu & det sprack lite för oss båda. Kanal 5 ringde mig och erbjöd mig ett jobb om att jag skulle gå och träffa en kille som skulle medverka i outsiders. Jag svarade att det killen gör är inget jag står för plus att jag har pojkvän så det är inte passade. Med andra ord, jag tackade nej. Jag berättade självklart till Adde när han kom hem vilka som hade ringt mig och vad anledningen var. Adde fuckar ur som vanligt och vill ringa upp dom och "sätta dom på plats, markera" jag säger nej och vägrar ge han numret. Min dröm är att hålla på med tv, programledare, castingansvarig, vadsomhelst inom tv och därför ville jag inte på något sätt få dom att känna att jag inte är en bra kontakt till dom. Adde ger mig då ett ultimatum, antingen så får han ringa upp dom eller så gör vi slut. Vi lämnar varandra i tystnad och han åker iväg till en vän.

Min fråga till er,  vad skulle ni gjort? Att diskutera ut är inte en möjlighet, speciellt inte om Adde har gett sitt "ultimatum". 

Höst nytt - Nelly

Hairtastic - back 2 brunette

I onsdags var jag äntligen tillbaka hos bästa Emelie som äger Hairtastic! Denna gången för att göra en liten förändring, gå mer mörkare nu till hösten och vintern. Dock ville jag behålla min blonda färg men Emelie övertalade mig att testa något nytt. De som inte vet, jag är riktigt kass på förändringar. Speiellt om det handlar om mitt hår. Hittar jag något jag trivs med och något som slipper att jag färgar mitt riktiga hår, kör jag på det. Nu var jag dock tvungen att färga mina toppar då de vart väldigt ljusa och jag skulle som sagt gå till mörkare/brunette. Hår 44 stod för färgningen, peppe heter killen som är otroligt duktig på färger och klippning sedan tog Emelie (hairtastic) över med hårförlängningen. Båda håller till i samma lokal också. På hårförlängningen blandade vi nr 5 och 6 och resultatet blev så mycket bättre än förväntat! Jag fullkomligt älskar mitt nya hår. Det ser mer naturligt liksom. För tidsbokning för hairtastic kan ni klicka HÄR

.

Mocka it is

Nu är jag superglad! Nelly har fått sin egna mocka sektion med kläder, skor, accessoarer osv. Ingen är mer gladare än mig, jag klicka hem direkt några av mina favoriter.

1,  2.3.

1 Här/ 2. Här/ 3 Här/

Shoes by Madlady

Är det bara jag eller har Madlady verkligen steppat upp? Dom har börjat få in riktigt snygga kläder, street, fest, vardag men det som imponerat mig mest är deras urval av skor. Skitsnygga sneakers till bra pris också! Här är några av mina favoriter.

1.  2.  3.

1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR

Nelly.com

Det finns verkligen en sak jag fastnat för helt som funkar oavsett dag och tillfälle. Det är den enkla jumpsuiten. Det finns enkla som man kan använda till vardags och det finns mer festliga som man kan använda till helger, utgångar, events osv. Här är några av mina favoriter från Nelly.com. Nr 3 och 5 är mina favoriter, speciellt nummer 3 då den är av mocka! Så snygg. Vilken är eran favorit?

1. 2.  3.

4. 5. 

1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR

Madlady - she got it

1.  2.  3. 
4.  5.  6. 

1. Här 2. Här 3. Här 4. Här 5. Här 6. Här

Nyheter från Gina Tricot

1.  2.  3. 
4.  5.   6.  

1. Här 2. Här 3. Här 4. Här 5. Här 6. Här