Anna Lisa Herascu

Kategori: Allmänt

Vart är julkänslan

Usch jag blir typ ledsen på mig själv, jag som alltid brukar se gram emot julen! Det är ju trots allt julen, juldagen, min födelsedagen sen nyår. Bästa veckan på hela året, men ändå lyckas jag inte få fram glädjen liksom. Jag tror det har med att jag haft så mycket i mitt huvud nu på sista tiden, sen att jag ser fram emot det nya året så sjukt mycket. Jag vill verkligen bara att 2016 ska ta slut så att 2017 kan börja! I början av 2017 kommer även jag & Adde dra utomlands, kan inte riktigt ännu säga vad som sker men vi ser verkligen fram emot det.

Det är tillochmed min födelsedag om ca 2v haha.. Jag vet inte ens vad jag önskar mig eller vad som sker. Men tror Adde har koll på det där, han gjorde ju trots allt min förra födelsedag sjukt bra! Jag är ju redan hemma i Blekinge hos min mamma & hjälper henne med förberedningar, sedan kommer Adde nästa vecka med molly. Oscar kommer även idag så det blir fullt hus här fram till jul! Ska bli kul att träffa min systerson William också. Min syster bor i Köpenhamn så det är sällan jag träffar henne.
Aja nu måste jag hoppa in i duschen, Pusssss

Kläder från Hashtagunom

Fick hem lite kläder från Hashtagunom, en sjukt fin body och en sjukt fin jumpsuit! Dock vart Jumpsuiten lite stor för mig men tog bild på bodyn för att ni skulle få se. Ryggen är to Die for!!

Stockholm & Norrköping väntar

Hur mår alla efter snökaoset som vrakat ner? Som tur väl lämnade jag Stockholm samma sådan som det kom & åkte hem till min mamma i Blekinge. Dock trodde jag att jag skulle slippa snön men såfort jag klev av tåget började det snöa även här.. Men lite snö har ingen dött av! Som tur väl var det bara 10cm som kom här i Blekinge men Molly verkar gilla det i alla fall.
Ikväll åker jag & Molly upp till Stockholm igen för att träffa Adde såklart sen på söndag åker vi vidare till Norrköping & spenderar veckan där. Adde ska ÄNTLIGEN ta sitt körkort så det är därför vi kommer spendera dagarna där. Vi kommer även filma och börja med youtube nästa vecka så ni kommer också få ta del av hans körkortstid 😉👊🏼

Men nu ska jag fortsätta packa, vi hörs de närmaste dagarna! Ta det lugnt i snökaoset nu, pussss!

Korrigering av brösten

Nu är dagen kommen! Nu ska jag strax köra iväg med mamma till bellakliniken för idag ska jag genomgå en korrigering av brösten. Som många säkert märkt har mina bröst inte sett ut som dom skall. Implantaten jag la i vart för breda för min bröstkorg och det är därför jag inte fått något "mellanrum". Brösten har liksom smält ihop och resulterat i att huden har lyft sig & släppt.Detta är faktiskt något jag mått dåligt över för jag har ju själv märkt att det inte ser ut som det ska. Och era 300 kommentarer enbart om mina bröst hjälper ju inte direkt. Det är verkligen tråkigt att det enda de flesta kan lägga fokus på är att hitta fel och hata. Jag kan inte lägga upp en bild utan att den bilden enbart handlar om mina bröst. Nu har jag tankarna på att gå ner från 725 cc till 600-650 cc, inte för att jag måste utan mer för säkerhetsskull. Vill bara få dom perfekta brösten jag räknade med och har ingen lust att gå igenom allt det här igen. Men ja, jag är super nervös och varför jag väntat med att gå ut med något är för att jag mått dåligt pga det. I med att det redan blivit fel en gång är jag ju orolig att det ska bli fel igen, ni förstår säkert. Bli sövd igen också, inget roligt med det så självklart är jag orolig och nervös. Ber till Gud att det blir bra nu bara.. Ni får hålla tummarna för mig! Skriver när jag är på benen igen. Pussss

Vårt val, inte erat

Det var vårt val, inte erat.

Många frågor ställs och mitt kommentarsfält fylls med samma frågor, hur går det med barnet osv. För ca 2 veckor sen nu gjorde jag en kirurgisk abort på Södersjukhuset. Så nej, jag är inte gravid längre. Varför jag inte valt att gå ut med det tills nu är för att det var verkligen inte var ett lätt beslut. Jag ville spara det egentligen och Adde med men vi visste också att ett barn just nu i vårt liv skulle bli svårt. En extrem utmaning, vilket vi båda var beredda på men sen samtidigt ville vi kunna ge barnet all den tid och kärlek som vi inte riktigt hade kunnat nu. Vi båda kände att vi personligen var redo för ett barn men tiden just nu är inte rätt. Det är tragisk att kanske just DU är den personen som skrivit att vi inte hade blivit bra föräldrar, att allt var ett PR trick, att jag kan inte göra abort för tänk på dom som inte kan få barn osv. Men vet du vad? Du känner inte mig eller Adde. Att ni ens har mage att kommentera hur vi ska leva vårt liv och vad vi kan & inte kan göra, TRAGISKT. Jag skulle aldrig ens få för mig att kommentera en sådan sak på personer jag inte ens känner. Men det bevisar bara att jag är så mycket starkare än er som faktiskt gör det. Skäms ni inte?

Att vissa också skriver att det är ett PR trick för att Adde skulle få mer klicks på hans nya låt? Jag har varit gravid i 3månader nästa. Gjorde abort när jag var i 11e veckan. För 3 månader sen visste han inte ens att han skulle göra musik. Återigen, tragiskt att ni kan hata så mycket, men återigen det bevisar bara vad du är för människa och vem jag är som människa, jag är stolt för den jag är. Jag vet hur man kan vara glad för någon annans skull som många där ute tydligen inte kan. Men det är okej, jag har lärt mig att inte ta åt mig och vet ni vad? Det är sällan jag läser kommentarerna längre.
Jag & Adde har aldrig haft det så bra som vi har det nu, vi båda vill samma sak, vi pratar med varandra innan vi drar igång ett gräll, vi är öppna om nästintill allt. Tack vare barnet kom vi varandra mycket närmre, och därför var det väldigt jobbigt att plocka bort det. Jag mådde väldigt dåligt i 2 dagar efter aborten. Fällde tårar och ångrade beslutet även fast jag visste att det var rätt beslut. Men ja, det var sorgligt och därför väntade jag med att säga något för jag undvek att behöva skriva detta inlägget för jag visste hur jobbigt det skulle bli. Vilket det är.

Men en sak som verkligen hjälp mig att inte tänka på det är vår stjärna Molly. Både jag & Adde gör allt för henne, hon är verkligen perfekt. Vi tar med henne överallt, hon är aldrig ensam, hon sover med oss, hon har allt man kan tänka sig en hund ska ha & hon är pigg och frisk. Hon blev vår bebis vi aldrig fick & vi älskar henne med hela vårt hjärta. Vår dag kretsar runt henne, att hon ska ha det bra och vi båda insåg strax efter vi hämtat Molly, att ett barn hade blivit väldigt svårt. Inte omöjligt men svårt.

Jag hoppas alla kan sluta med sina kränkande kommentarer nu, för jag är verkligen inte på humör för sådant. Nu vet ni sanningen, vad vi gjorde för val & ja, det är vårt val och inte ert. Den dagen ni är offentliga och får minst 100 kommentarer om vad ni borde göra, kan göra & inte kan göra. Den dagen kommer ni förstår. Lev ert liv som ni vill leva det, det är en sak jag lärt mig av det här. Men sen samtidigt förstår jag att ni kommenterar och undrar. Vi valde trots allt att gå ut med att vi väntade barn. Också för att vi var inställda på att behålla det. Så jag förstår er som kommenterar för att ni undrar vad som sker, men ni som kommer med hat & vad vi borde och inte borde göra. Skäms, Skäms, skäms.. Blir bara arg på att tänka på att det finns så hemska människor där ute med så mycket hat och avundsjuka i sig.

Nu blev detta ganska långt men förhoppningsvis är det värt för er att läsa så att ni förstår. Så mycket kärlek till er som skyddat och uppmuntrat mig! Det är såna följare jag vill ha ❤️ bara massa kärlek.

Ändrad livsstil

Hej allihopa,
Vet att min uppdatering inte varit så bra även fast jag haft så otroligt mycket att skriva om. Kan ju säga att detta barnet tar mer kraft från mig än vad jag trott. Jag antog att man skulle vara extremt trött och illamående vid graviditeten men inte såhär mycket & speciellt inte såhär tidigt gången. Nu går jag strax in i vecka 8 och det är även dags för första ultraljudet. Lite nervös är jag ändå men det ska bli spännande. Jag har verkligen skött mig med den senaste tiden sen jag fick reda på att jag var gravid. Varit nykter varenda gång vi dragit ut (även fått en kraving på lemonad som har fått bli mina drinkar om nätterna) & även slutat röka. Konstigt nog var det inte ens svårt att sluta. Ciggen gjorde mig snabbt illamående så det var liksom inte nice längre. Dock är jag känslig för bara luckten också så Adde har även bytt från vanliga cigg till elcigg när han med mig. Men även han ska sluta nu fast det går lite trögare för honom, men på god väg!

Nu är jag hemma i Blekinge en snabbis. Behövde komma bort lite då det varit lite för mycket på sistone. Imorgon åker jag tillbaka upp till Sthlm och på söndag börjar min semester! 3v med enbart frihet och lugn. Förhoppningsvis ska vi försöka klämma in en resa också. Vi funderar på att åka till Budva, där Adde kommer ifrån. Sägs vara superfint där! Vet ni några bra resemålet som ni vill tipsa om? Inga festställen, mer avkoppling liksom.

När graviditetstestet visar positivt

Nu är det ingen hemlighet längre med att jag är gravid. Dock trodde jag aldrig att det skulle uppmärksammas såhär mycket dom det gjort. Tre olika tidningar har jagat både mig & Adde i dagar samt tv-bolag & youtube producenter. Det har bara blivit lite för mycket för mig då detta egentligen kom väldigt oplanerat. Adde köpte testet till mig på lördag kväll då jag hade varit ganska illamående & varit väldigt yr i nästan en veckas tid. På söndag morgon vaknar jag lite tidigare än de andra och går upp ensam för att göra testet. Det gick snabbt, direkt efter 10 sekunder visar testet positivt med två streck. Jag går tillbaka till sovrummet för att väcka Adde men han är redan vaken & frågar direkt om jag gjort testet. Konstigt nog är Addes reaktion väldigt positiv. Chockad var väl ingen av oss direkt då vi redan förstod att jag var gravid men att få det svart på vitt är annorlunda. Nu till efterfrågan, ska vi behålla barnet? Jag vet inte riktigt. Adde vill behålla det men sen tror jag inte riktigt han förstår vad ett barn betyder. Det är en livsförändring, inte bara något för stunden i 1-2år & det är det som oroar mig. Jag själv älskar mitt liv just nu & hade inte ens haft tanken på barn fören om 2-3år. Det låter kanske egoistiskt i vissa öron men just nu vill jag fokusera på mig själv, mitt klädmärke, min framtid, säkerställa min framtid innan jag kan säkerställa någon annans. Absolut vill jag ha barn men när jag väl ska ha ett vill jag kunna erbjuda den allt, kunna ge den allt i livet & frågan är om jag kan göra det nu? Det är det som gör allt osäkert. För en livsförändring kan jag göra för att mitt barn ska få allt den någonsin önskat men är det rätt tidpunkt just nu?.. Nästa vecka ska jag i alla fall till gynekologen & kolla hur allt står till men även ta reda på hur långt gången jag är! Därefter får vi se vad vi bestämmer för oss att göra. Ska bli spännande faktisk 🙏🏼 Kärlek till er alla som hört av sig & skrivit så fina ord! Tyvärr har inte hunnit svara alla för det har kommit in så extremt mycket, men TACK 💖 ni är fantastiska allihopa och det värmer verkligen. KÄRLEK TILL ER ALLA 👑💖🙏🏼

Ni hittar artikeln i Aftonbladet, Expressen & nyheter24.

Äntligen är allt över!

Ja vad ska man säga, då var min tid i huset avslutad. Men väldigt skönt faktiskt. Det var mycket dom ni inte fick se som gjorde saker extremt jobbiga i slutet. Till exempel mitt & Addes sista bråka som eskalerade TOTALT. Slutade med att produktionen fick gå emellan oss. En av de stora anledningarna till varför jag grät på morgonen var för att jag började hamna i ett mönster som jag inte kände igen mig själv i. Jag blev en person som jag inte ville stå för & som jag inte kände igen. Detta förklarar jag vid frukosten innan jag åker också men såklart kommer det inte heller med.
Att Amelia skickade ut mig var ett självklart val i hennes fall, hon säger ju även det i sin synk redan nästa dag att valet var lätt. Det som är roligt är att jag hade faktiskt inte skickat ut Amelia om jag fått valet för vi hade aldrig något agg mot varandra i huset. Inte jag i alla fall. Jag säger även flertal gånger att jag skulle skickat ut den personen som gör minst tv för stunden & det var Elin eller Kayla enligt mig. Hon ville ha Adde & jag stod i vägen, enkelt. Just då vart jag sur & ledsen men ganska snabbt när jag kommit hem & speciellt nu i efterhand ät jag glad att jag åkte ut så tidigt. Hela programmet är lite för mycket & ut tjatande. Alltid samma personen som bråkar, handlat alltid om samma sak och ah. Jag vet inte riktigt men det finns inga karaktärer som verkligen fastnar, förutom Jasse & Adde. Dom gör hela programmet om man ska vara ärliga.

Tack för min tid i rutan i alla fall! Nu signar jag ut 😎

Känslor som väcks upp igen

Efter en stressig men mysig dag sitter jag äntligen nu på tåget upp till mitt kära Stockholm igen!
Blev en sen natt där enbart packning stod på schemat. Försökte kolla på Ex on The beach i all kaos men det vart svårt. Såg lite scener då & då men ah, det var inte så intressant. Scenen när jag lämnade sanning & paddan och gick in i toaletten för att skärpa till mig var så sjukt jobbig att se. Nästan så att tårarna ville börja rinna på mig igen. Minns verkligen hur jobbigt det kändes då men tyvärr fick ni inte ens se varför. När kayla kom in i huset råkade hon försäga sig om att hon sovit i "Addes" lägenhet i Sundbyberg när hon vart på besök. Med andra ord, våran lägenhet. Detta tog hårt på mig för jag kände verkligen hur både hon & han då pissat på mig. Jag personligen kan inte förstå varför man ens träffar en kille som har tjej, för övrigt visste hon att vi vart tillsammans även fast hon nekade till det. Jag vart inlåst i Big Brother då & man såg klart & tydligt på instagram att vi var i ett förhållande. Adde la ständigt upp bilder om att folk skulle rösta på mig, han kom & besökte mig i huset på frys veckan osv. Plus att vi båda är offentliga & vi har alltid varit öppna med vårt förhållande oavsett vad. Därför tog det hårt på mig, att veta att hon sovit bland mina saker & sedan komma in och leka ängel mot mig. Den respekten..
På ett sett är det bra att de klippte bort scenen för jag flippade totalt men då hade ni också förstått varför jag reagerade som jag gjorde. Det var mycket känslor den dagen, och mycket som klippts bort, väldigt mycket. Efter scenen när jag gråter väljer jag att sluta kolla, även fast det var då & nu är nu vart de jobbigt.

Morgonen spenderade jag med pappa, vi åkte till Kristianstad & handlade lite sedan käkade vi god mat. Väldigt mysigt faktiskt speciellt när jag knappt träffar min pappa längre pga personliga skäll. Men nu sitter jag äntligen på tåget upp till Sthlm igen! Ikväll blir det en liten utgång på Pure när en visning kommer hållas & även någon artist som spelar! Vi ses där 💃🏽💋

Mot Blekinge i all stress

Hey babes!
Idag är det torsdag vilket betyder ett nytt avsnitt av Ex on The beach. Ikväll kommer mardrömspillret fram i tv-rutan så ah, skämskudden kommer finnas bredvid mig. Men jag tror ändå ni kommer förstå varför jag reagerar som jag gör. Återstår att se! Nytt ex kommer in, nya draman.

Just nu sitter jag på tåget hem till Blekinge men en snabbis bara. Ska bara hem & hämta lite nya kläder och saker till lägenheten. Flyttade in för en månad sen men har ännu inte hunnit hämta upp allt haha.. Kaosliv jag har. Stress som vanligt, alltid något eller så står det jobb på schemat. Imorgon börjar även den årliga Holje Marknad i Olofström som jag bara måste hinna besöka innan jag åker upp mot Stockholm igen. Har tåget kl 17.00 så någon liten runda där inne borde jag hinna med 🙏🏼

Kommer även hämta ut två plagg av min kollektion som kommit hem, nu väntar jag bara på en till så håll ut! Snart släpper jag den 🙆🏽 så taggad på att äntligen få starta min egna grej!

Flytt till Sthlm nuuuu

Nu är jag äntligen påväg upp till Sthlm med Marilyn! Väskan är packad med det nödvändigaste inför flytten sen får jag åka tillbaka om några veckor igen & hämta resten. Idag ska jag även bort till min bästa Franstjej Sophia som ska fixa magi på mina fransar! Sjukt vad naken jag känner mig utan dom.. Sen senare ikväll kl 18.00 har jag tid med ett nytt set naglar. Dom jag har just nu är mer än katastrof kan jag ju säga, brutit av häften haha.. Kvällens planer kommer bli att packa upp väskan och fixa lite i lägenheten sedan möta upp mina ROOOMIES 😏 & köpa hem käk & kolla på Ex on the beach. Mys torsdag med andra ord! Kommer blogga lite senare & glöm inte följa mig på periscope där jag kommer gå liv ikväll och visa lägenheten! @annalisaherascu ✌🏻️

Ex on The beach avsnittet & hemfärd till Sverige inatt.

Godmorgon BABES! Sista dagen här i Thailand & inatt åker vi äntligen hem till kära Sverige igen!
Thailand har varit underbart på många sett men jag ska inte ljuga med att jag saknar Stockholm faktiskt. Bara känslan av att gå ut i jeans och någon snygg body, kunna används jacka & klackar, gå utan att behöva svettas osv. Alla mina vänner & mitt umgänge, utgång på langolo & amba osv. Listan är lång. Plus att på torsdag flyttar jag även till Sthlm förgått igen! Södermalm baaaabe. Kommer bli så nice, längtar verkligen.

Gårdagens avsnitt av Ex on the beach 2: Jag & Marilyn kollade på det för någon timme sen haha. Både var över nyfikna efter att jag vaknat upp med att min instagram var kaos! Haha. Men ah, jag nämns ju en hel del i avsnittet vilket är kul faktiskt men samtidigt får ni tänka att detta spelades in för någon månad sen. Som ni kanske märkt är inte jag & Adde vänner i dagsläget men inte heller ovänner skulle jag väl påstå. Men vad jag känner så har vi båda gått vidare. Jag är i Thailand just nu och lever livet, kommer nu flytta till Sthlm igen - jag lever mitt liv liksom. Han är med Amelia och jag känner inget ont över det. Är han lycklig är jag glad för hans skull, faktiskt! & detta hade jag inte kunnat skriva för en månad sen men nu gör jag det för att jag faktiskt menar det :)
Det kommer hända mycket i mitt liv nu framöver och jag ältar inte saker! Så stay tuned! Lilo/Stitch är inte klar än 🙋🏽😘👑

Avsnitt 3 av ex on the beach.

Fått många frågor angående nya säsongen av Ex on The beach, om jag kollar på det eller inte. Jag har faktiskt kollat på det, tro det eller ej haha. Min nyfikenhet är ju allt för stor märker jag. Men det är kul, roligt att titta på samtidigt som vissa stunder vill jag bara rymma iväg och byta namn till någon helt annan så jag slipper förknippas med programmet. Nu sista avsnittet kom Jerry in, en bra vän till mig men också Jasse ex som är en ännu bättre vän till mig. Kändes väldigt sjukt att se dom rycka ihop på tv faktiskt, mest för att jag umgås med dom båda på utsidan hemma i Sthlm. Men det är klart de rycker ihop, minns själv hur mycket känslor som blev inblandat i det helvetes huset & då fick jag ändå inte in ett ex som jag hade haft ett förhållande med när jag medverkade i säsong 1. Sen kom även han Joey in, finner inga ord faktiskt. Det som störde mig typ var hans tonläge när han pratade. Det gick från bas till högsta helt okontrollerat Hahaha, sjukaste. Dock funderar jag på att hålla mig och inte kolla mer avsnitt för jag vill ändå inte bli insatt i programmet typ men det är svårt ändå. Jag vill kolla samtidigt som jag inte borde typ haha.. 🔫 #fuck

6 april, 2016 06:00 | Allmänt | Kommentera

Gå på personangrepp men säg inte att jag stödjer djurplågeri industrin

Folk går verkligen galna på min instagram för att jag var på djursafari och bara för att det är jag, en offentlig person är det mer okej att gå mot personangrepp. Vilket inte är okej. Jag har själv hundar & katter & därför blir jag verkligen brutalt ledsen när ni kallar mig djurplågare och att jag stöder den sortens industri. Det har alltid varit en dröm för mig att rida på elefanter och se verkliga apor & av den anledningen gick vi på den så kallade djursafari. Sen att djuren blir drogade och grejer för att kunna utföra dessa så kallade " showerna " som vi såg på, hade jag inte en blekaste om. Det var först när en tjej skickade en länk där man kunde läsa om allt som jag förstod. Jag är en djurvän gånger 50. Jag ger till och med mat från vår frukostbuffé till de hemlösa katterna som bor vid vårt hotell. Jag älskar allt sorters djur (skalbaggar & ormar mindre dock hehe ) men bara av att se en hemlös hund på gatan här i Thailand gör ont i hjärtat på mig. Så seriöst nu, jag stödjer verkligen INTE djurplågeri så sluta säga så, det var ovisshet från min sida och det var det. Det var en upplevelse men självklart reagerade jag på att djuren var fastkedjade. Men stället vi var på var fräscht och djuren såg ut att må bra. Sen om de djuren som inte deltog i showerna, som den apan jag la upp en video på, på min instagram, om den också var drogad har jag ingen aning om. Jag la upp videon för jag tyckte apan var bland det sötaste jag sett and that was it! Så jag ber er nu, jag är ingen djurplågare och stöder inget sådant. Kalla min hora, slampa, gå på personangrepp om mitt utseende, mina bröst som ni älskar att kommentera om men INTE om att jag är djurplågare. Gå på allt annat för jag bryr mig inte, jag älskar den jag är, hur jag ser ut & jag vet vad jag är och inte är. Men att jag sedan har egna hundar som jag älskar över hela mitt hjärta och skulle kunna döda för & sedan få över 200 kommentarer om att jag är en djurplågare, det tar jag inte. Alla gör misstag, att gå på djursafari kanske var ett men en djurplågare som stödjer den sortens industri är jag inte. Hoppas ni kan förstå detta. Även jag är mänsklig med ett hjärta.

Bakis från helvetet i Thailand

Fyfan vad skönt vi har det! Kan ju säga såhär, festlivet här är inte att leka med.. Två dagar & jag är helt slut. Bakis från helvetet liksom. Hur mycket dricka som
Helst, har nog aldrig varit så full som
Jag varit de senaste dagarna här haha.. Menar, när jag kollar på min Mystory på snap minns jag inte ens hälften! Sen ska vi inte ens snacka om periscope.. Men ändå kul att kolla på när man vaknar nästa dag haha, som typ idag.

2 april, 2016 10:43 | Allmänt | Kommentera