Anna Lisa Herascu

Nytt löshår & Blondie again.

Lite kul att mitt blogginlägg kommer handla om exakt samma sak som nedan, jag har verkligen inget vettigt att blogga om förutom skönhet känns de som. Eller jo, det har jag faktiskt men jag är nog lite för lat.. Kanske dags att ändra på det?
Den 4e januari alltså förre veckan, besökte jag Hairtastic  som alltid lyckas göra magi med mitt hår. Även denna gången med hjälp av Peppe på Hår 44 som stod för färgningen! Om ni beställer tid för färgning hos haritastic är det Peppe som kommer ta hand om er. Vill ni enbart klippa eller färga, alltså ingen hårförlängning hittar ni bokningsinformation HÄR. Han är bäst!
Som vissa av er kanske vet har jag använt kreatin slingor i snart två år, enda sen jag började med hårförlängning med slingor har jag alltid gått till Emelie på hairtastic. och som ni ser har det inte slitit på mitt hår. Många säger att kreatin sliter men tar man hand om håret, vill säga att man använder bra hårprodukter och sover i fläta om nätterna så kommer de inte slita. Bara kolla på mitt hår liksom, levande bevis. Men sen tror jag också det handlar om att gå till samma frisör, en bra såklart. Jag har som sagt alltid gått till Hairtastic i två år snart och aldrig blivit missnöjd. 
Vill ni känna er nöjda med håret & att det växer? Boka tid hos hairtastic!  

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas