Anna Lisa Herascu

Operation, Brazilian butt lift - Elite Aftercare

Efter flera försök med att bli klar med det blogginlägget, kan jag nu publicera det!
Jag har som många vet, gjort en brazilian butt lift i Izmir som ligger i Turkiet hos Elite aftercare. Operationen gjorde jag den 5e december så nu har det gått ca 6 veckor.
Allt började med att jag såg en tjej vid namn Chloe Khan på instagram, hon hade gjort sin rumpa på samma klinik, Elite aftercare. Resultatet vart så fint och jag följde hela hennes resa via sociala medier. Då fick jag även en inblick i hur de tog hand om henne efter operationen, villan som hon bodde i osv. Allt såg nästan för bra för att vara sant men jag tog beslutet att mejla in bilder på min kropp och se vad de kunde erbjuda mig. Det tog inte mer än 24h innan de gav mig en respons samt vad de kunde göra med min kropp. Obviously, tycker jag om det och fick en tid för operation en månad efter. Ganska snabbt därpå bokade jag mina flygbiljetter till Izmir, så jag åkte den 4e och kom hem den 10e. Alltså stannade jag där en vecka under hela vistelsen. Jag flög först till Istanbul och fick byta flyg där till Izmir, det tog ca 1timme att komma till mitt nästa flyg så ett tips, boka med bra marginaler om ni ska byta i Istanbul! Väl i Izmir landade jag ca kl 23.40 på kvällen den 4e och blev direkt upplockad av klinikens chaufför som vart SUPER TREVLIG. Han vart min chaufför under hela vistelsen också så han hade koll på vilken tid jag skulle opereras, komma tillbaka till villan, åka på slut konsultation och tillbaka till flygplatsen. Men främst var han verkligen kunnig inom området, brazilian butt lift. Han förklarade mer eller mindre hur hela processen går till och jag kände mig så trygg när jag gick och la mig den kvällen, natten innan operation. Morgonen därpå vaknade jag kl 06.00 och blev upplockad utanför villan & då vart jag faktiskt väldigt nervös. Så nervös att jag vart tvungen att ta en cigarett efter att ha hållt mig i 3 veckor, vilket inte var så uppskattat av kvinnan som skötte min narkos. I alla fall, väl på kliniken skrev dom in mig och en annan tjej följde mig till mitt rum. Väl där inne fick jag signa några papper om narkosen, biverkningar, risker osv. Standard papper när man opererar sig sen tog dom även blodprov och blodtryck. Efter det kom kirurgen in som var supertrevlig, han berättade lite om sig själv, hur länge han jobbat och att han är mer eller mindre specialiserad inom just brazilian butt lift & hur vanligt det egentligen är FÖRUTOM i norden typ. Därefter började han rita på min kropp, förklarade vad han skulle göra och på ett ungefär hur slutresultatet är tänk. Efter 30min sen kirurgen lämnat rummet blir jag inrullad i operationssalen men jag fick även förfrågan innan om man ville ha något lugnande som gör en glad innan man rullar in på operation. Dock tackade jag nej för jag vart faktiskt mer förväntansfull än nervös och rädd. Sedan somnade jag in och minns ingenting fören jag vaknar upp i mitt rum på sjukhuset igen.
Hela operationen tog 2tim och 30min ungefär, om jag inte minns helt fel? Mellan 2-3 timmar i alla fall. Men när jag vaknade frös jag som en idiot! Alltså extremt mycket. Men jag fick det förklarat sen att innan man börjar själva operationen får man en tub i halsen som de häller i någon vätska i som gör att fettet fryser och de blir lättare att fettsuga. Därav fryser man extremt mycket i ungefär 30min efter att man vaknat ur narkosen.
Sen tog det kanske mig 2-3 timmar så var jag uppe för första gången och gick lite men ingen smärta på det sättet. Utan det var mer obekvämt då man hade en kroppsstrumpa på sig som vart som en korsett sedan ett till korsettband för midjan och huden vart väldigt hård och tight. Men om jag ska jämföra det med brösten så måste jag säga att första bröstförstoringen gjorde mycket mer ondare än detta.
Senare på kvällen fick jag välja om jag ville åka hem eller stanna natten på sjukhuset. Jag valde att åka hem, så strax innan kl 19.00 kom chauffören och hämtade mig. De kör även stora taxibilar så man ligger på mage i säterna, så nej ni sitter absolut inte på rumpan. Första kvällen vart väldigt jobbig faktiskt, jag vart extremt svullen i ansiktet men det var fullt normalt men jag var så stel. Kände mig som en pingvin när jag gick. Men ingen smärta på det sättet. Gillar man att ligga på mage och sova kommer operationen bli väldigt enkel, men jag hatar att sova på mage. De två första dagarna handlade allt om att jag hade väldigt svårt att somna för det vart så obekvämt. Men du får såklart smärtstillande och ekologiska sömntabletter så jag längtade väldigt mycket till kvällarna.
3e dagen, dagen jag ÄNTLIGEN fick duscha för första gången efter operationen. Min sjuksköterska vart såklart med mig under hela processen och det vart jobbigt. Jag svimmade 2ggr när hon höll på att ta av mig korsetterna men även detta är normalt för de tjejer som är korta förklarade hon. Det handlar om att blodtrycket sjunker snabbt när man lättar på trycket från korsetterna. Ska jag vara helt ärlig kollade jag knappt in min kropp första duschningen för jag vart så koncentrerad på att bara klara av att duscha för man är väldigt svettig och äcklig av allt rinnande fett som trycks ut de första 2 dagarna. Men nu till lyckan, efter den 3e dagen, efter att jag hade duschat vart jag som en ny människa! Jag började äta igen, gick ut och socialiserade mig med tjejerna i villan, tog en cigarett osv. LYCKA säger jag bara.
Därefter gick dagarna mer eller mindre snabbt. Jag duschade varje dag därefter, men såklart vart sjuksköterskan med mig, vi beställde mat från något supergott hamburger ställe och umgicks. Alla tjejer som opererats samtidigt som mig vart dock från UK tydligen är denna kliniken Mega stor där borta. Det märks tydligt idag, de har haft sjukt många kändisar från UK nu i efterhand men även innan.
Lördagen, dagen innan min hemfärd vart det dags för slutkonsultation. Chauffören kom och hämtade mig och vi åkte in mot stan, till kirurgens kontor. Han tog av mig korsetterna, mätte mig och klippte upp ett stygn som inte hade gått bort av sig själv. Min midja låg på 60cm och skulle gå ner till ca 52cm vid slutresultat! Han sa att jag påminde om en seriefigurs kropp, vilket Adde också hade sagt i Facetime till mig. Men med andra ord, jag hade en jätteliten midja, men nu är den ännu mindre! Kunde inte blivit nöjdare faktiskt. Efter kontrollen skrev han ett intyg som man fick med sig och skulle visa på flyget när man åkte hem. På grund av det intyget fick jag en hel rad för mig själv på båda flygen & jag slapp att gå igenom hela Istanbuls flygplats. Handen på hjärtat, flyget hem vart mindre stressigt än flyget dit haha. Jag sov hela resan på magen, vid uppstart satt jag på knäna på golvet och de sa ingenting.

nu har det gått exakt 6 veckor sen min operation och jag är färdig med alla korsetter vilket är superskönt. Många har frågat om bilder, vilket jag har varit väldigt snål med för jag vill vara färdigläkt innan jag publicerar något. Min operation kostade 5000 pund, vilket motsvarar ca 55.000kr. I Sverige ligger denna operationen på 90 tusen kronor och du får inte hälften av den aftercare som jag fick här. Självklart vart de läskigt att operera sig utomlands osv, men det är nog det bästa valet jag gjort. Jag ångrar faktiskt att jag inte gjorde mina bröst där istället. Slår vad om att det skulle blivit 1000ggr bättre.
Kirurgen tog ca 900cc från mig och la in i min rumpa för de som undrar och planerar att göra. Jag tycker själv att jag har en proportionerlig rumpa till mig kropp & extremt bra passform. Jag ÄR supernöjd, och kan rekommendera kliniken till ALLA som någonsin funderat på att göra en brazilian butt lift.

Funderar ni på att göra rumpan själva kan ni som mig kontakta dom på deras patientmejl som ni hittar på deras hemsida.
För mer information om vilka de opererat, chack in deras instagram @elitecosmeticsurgery


Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas