Anna Lisa Herascu

IAM BACK

För det första, jag suger som bloggare men jag vill ge det ett försök ändå! Hata mig inte om jag skulle försvinna igen haha. 
Jag har verkligen perioder i mitt liv när jag känner att det är så himla kul att få skriva av sig och dela med mig om vad jag upplever till andra. Sedan kommer den perioden som kommit nu, där jag känner att det jag är involverad i kanske inte är något som jag borde skriva ut och dela med mig av.. MEN, nu har jag ett projekt igång som kommer ske den 23 oktober och jag vill VERKLIGEN dela med mig av denna upplevelse, men inte riktigt ännu. Men tro mig, det kommer bli BANANAS! Jag är såå nervös, alltså jag får typ halvt panik när jag tänker på det men samtidigt pirrar det överallt!

Mer om detta i början på September när allt är bokat och klart! :)

Ja, nu till det jag faktiskt kan dela med mig av! Jag gjorde mitt fantastiska hår hos min älskade Hairtastic, som vanligt! Inte gjort mitt hår på ungefär 8månader så ni kan nog gissa hur skönt det var att äntligen byta ut det! Dock var det inte så slitet, jag är väldigt noga med att verkligen behandla mitt hår som mitt egna barn haha. Men även fast jag kanske är lite överdrivet noga med mitt hår så ger det resultat. Jag menar, hur många av er hade kunnat ha kreatinslingor i 8månader utan att ha ett risberg i backhuvudet? Jag är ett levande bevis på en av dom! Men detta även för Hairtastic har den bästa kvalitén och jag använder mig alltid av Nail hair Supreme! Dubbel tjocklek vid topparna. 
Jag har även fixat en perfekt rabattkod till mina läsare! Detta för ni också ska ha det bästa håret för det bästa priset! Ni får 20% rabatt när ni boka med "annalisa 2017" på nail hair supreme! Boka kan ni göra HÄR!


Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas