Anna Lisa Herascu

Viktiga scener som klippts bort.

Igår sändes ett nytt avsnitt av Ex on the beach, ganska tråkigt avsnitt faktiskt. Det var EXTREMT mycket viktiga saker som klipptes bort. När Adde och jag pratar i soffan under dagen säger jag att jag inte riktigt vet om jag är kär i honom längre, plus att jag blir själv sårad av att se Amelia sårad. Precis innan vi kör mardrömsleken med paddan förklarar jag för Adde att om jag får reda på att du sagt samma saker till mig och Amelia (att du vill va med oss båda hemma) då kommer jag aldrig er vilja va med dig. Där gick min gräns liksom. Under leker berättar Amelia att Adde sagt att han vill va med henne där hemma och då frågar jag när & då säger hon igår. Då klappar jag till Adde på axeln och säger " you go brush ". Mitt texten på att det var allt jag behövde höra liksom. Sedan eskalerar bråket totalt och Jeppe väljer att lämna huset.
Innan jag går och lägger mig sitter jag i soffan med Nino och Jasmine, då kommer Adde fram och vill prata med mig, super full var han den kvällen vill jag även tillägga. Jag var nykter och sa till Adde klart och tydligt att jag vill inte prata med honom om någonting för det finns inget att säga. Jag säger bokstavligen, ha ett bra liv och glöm mig totalt. Han sätter sig bredvid mig och tackar för tiden vi haft tillsammans och att han alltid kommer älska mig. Sedan ställer han sig upp och börjar istället skrika "chagga" (annat ord för hora/slampa) osv. Därefter går jag och lägger mig & han går vidare till Amelia och säger att han vill va med henne för att jag gav upp honom liksom. Ni kommer märka det i nästa avsnitt att jag enbart garvar och inte ens kan ta åt mig för jag vet sanningen men inte hon.
Nästa avsnitt kommer bli riktigt med kaos, det är då allt ballar ur riktigt mellan mig och Adde. Vill säga om dom inte klippt bort det också...

Varför jag vill förklara detta är för att jag ser just nu bara dum ut på tv och det tänker jag inte ta. Det är verkligen synd att de klippt väck så viktiga scener men tv är tv. Men nu vet ni detta i alla fall!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0,

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas