Anna Lisa Herascu

Utgång hemma i Stockholm

Fredagskvällen började väldigt stressigt. Anländer till Stockholm ganska sent, någon gång vid kl 22.00. Springer upp och möter Marilyn Vid centralen sen beger vi oss hem till mig. Fixade oss snabbt sedan vidare mot Pure där en modevisning hölls. Träffade även på Oscar som jag inte hade träffat på läänge, super kul att se han igen! Dock var det ganska tråkigt, enligt mig haha. Inget drag direkt och det kändes mer som ett mingelställe istället för en ute klubb. Ni vet nog vad jag menar. Avslutade natten där vi träffade upp några till!

Lördag: Lördagen summeras något likt fredagen, haha. Förutom att jag var på mitt älskade Langolo som jag saknat! Avslutade sedan på Amba och massa gos med mina älsklingar, Yousef och Marilyn.

Söndagen är vilodagen så ah, det var det vi gjorde heeela dagen. Låg hemma, myste och köpte massa gott. Tjockisdag till max, en vanlig söndag som sagt haha. Vi kollade även på en speciell film, Sugar daddies. Någon som sett den? Om inte, den handlar om en tjej som går på universitetet och behöver på något sett betala skolan eller något liknande. I alla fall så introducerar en av hennes rumskompis henne för escort branshen. Det avslutar att hon hookar med den rikaste snubben sedan fastnar hon i det. En av hennes vänner dör även under filmen pga killen som hon hookar med. Värd att klla på faktiskt!
Btw, har någon sett den nya X-men filmen? Om ja, kommentera vad ni tyckte om den! Är sjukt taggad på att se den men frågan är när jag ska få tid för det. Glöm inte även kolla på Ex on the beach, nytt avsnitt ikväll kl 22.00 på 5an. Fast om ni vill göra mig en tjänst så får ni gärna inte kolla på det hehe. Ah jag har typ redan tröttnat kolla på det. Skämskudden är framme idag igen.

Puuusssss


Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas