Anna Lisa Herascu

Saknar självrespekt för att jag är vän med mitt ex?

Sorry för den dålig uppdateringen men nu är jag äntligen tillbaka! Det har varit svårt att blogga de senaste dagarna för jag själv visste inte riktigt vad jag skulle blogga om. Det jag velat blogga om fick jag inte nämna men nu kan jag äntligen göra det! Dock ska jag ta upp en viktig sak nu som kommentarerna har strömmat in om. Detta med att umgås med sitt ex som varit otrogen mot en och sakna självrespekt. Grejen är den, så som Adde beter sig i programmet och sin youtube serie är inte den Adde jag känner. Han har aldrig behandlat mig på det viset, inte nu eller tidigare när vi var i en relation. I dagsläget är jag och Adde "bara" vänner, hur man nu vill definiera vänner. Vi trivs i varandras sällskap och har kul tillsammans. Jag har själv sagt att han få göra vad han vill med vem han vill, jag bryr mig inte på det sättet som jag gjorde förra året. Så som han får strula med vem han vill, träffa vem han vill, det får jag också. Vi kör öppna kort.
För er som säger att jag saknar självrespekt för att jag umgås med han, tro mig det gör jag inte. Allt som jag skrivit på bloggen och sagt om honom har jag även sagt i hans ansikte. Till exempel detta med hans youtube serie. Han beteende är vidrig, fjortis men även underhållande. Han vill bli sedd som denna "fuckboy" & då är hans agerande rätt i serien. Strula med allt som rör sig, tycka alla tjejer är chaggaz osv. Kan dock inte sluta unra hur tjejer faktiskt kan bete sig på det sättet. Adde mår vara svinig men samtidigt. Alla tjejer som gör vad som helst för att få vara i hans närhet, hur vidrigt är inte det? Där kan vi diskutera självrespekt.
Dom som känner Adde och umgås med oss, dom vet hur han egentligen är. Och jag hoppas att en dag kommer han visa sitt riktiga jag och släppa rollen han intagit.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas