Anna Lisa Herascu

Ord och handlingar i min entre i Ex on the beach

Som många kanske vet gjorde jag entre i Ex on the beach i torsdags på kanal 5. Skämskudden var framme men jag var ändå nöjd med min entre. Dock fick jag mycket kritik och kommentarer att jag kom in med attityd och hybris vilket jag kan tycka är lite märkligt. Ja, jag kom in med attityd - självklart! Hur tror ni själv att ni hade reagerat och agerat om ert ex som ni gjort slut med för lite mindre än en månad sen har ett nytt förhållande? Ni ska bo tillsammans och du har redan hat för honom efter allt ni gått igenom tillsammans. Plus att han sa att han älskade mig och ville bevisa för mig att han ville vara med mig dagen han åker till Karibien för att spela in. En käftsmäll i ansiktet var det som, även om jag visste att han inte skulle kunna hålla det han lovat och sagt.
Att jag "dissar" honom redan på stranden är då en självklarhet. Hur patetisk hade jag inte varit om jag sprungit fram och förlåtit honom på direkten? Kom igen liksom.
Sen att jag uttalar mig om Amelias utseende är enbart för att alla påpekade att hon påminde om mig. Det inte ni vet är att Adde höll i Amelias intervju när hon sökte till Ex on the beach och redan då sa både produktionen & Adde att hon påminde om mig. Jag hade redan fått en del saker inmatat i mitt huvud och jag var arg. Hur många av er har inte sagt något dumt om ert Ex´s nya av hat och aggression? Det handlar aldrig om tjejen eller osäkerhet, för min del handlade det bara om att jag hade så mycket hat mot Adde och just att alla sa att hon påminde om mig. Thats it. Det handlade aldrig om Amelia, jag såg inte henne som ett hot då jag inte ens ville ha tillbaka Adde. Jag säger även i avsnittet till Adde " Du är inte väd mig så det är lika bra att du bara glömmer mig ". Dock får vi inte glömma att Adde är grym på att manipulera och prata, jag har själv varit där och gått på allt han säger i ett år. Adde visste redan att han hade Amelia runt sitt lillfinger i huset och det såg jag även direkt första dagen. Han strular med två olika brudar & även säger i ansiktet till henne att han vill vara med Martina. Ändå förlåter hon honom gång på gång och går tillbaka. Jag har varit där och jag kände igen mig så väl. Därför har jag inget ont att säga om det för jag vet & jag har upplevt det. Skillnaden nu var att jag hade fått perspektiv på allt och fått mer skinn på näsan & därför tycker vissa av er att jag fått hybris och attityd? Sätt er in i min situation så hade ni förstått. Ni hade agerat EXAKT likadant. Hade jag varit trevlig och välkomnande hade ni skrivit att jag var patetisk för att jag är så snäll efter allt han gjort. Jag är i alla fall nöjd över min entre och mitt agerande. Det enda jag vet var väldigt onödigt sagt var det jag uttalade mig om Amelia men som sagt. Det var inte bokstavligen menat. Det var i stundens hetta & för det ber jag om ursäkt för. Plus att jag tycker inte vi är lika någonstans. Inte utseendemässigt eller personlighetsmässigt. & det kommer ni märka under programmets gång. Vi lever extremt olika liv och för den delen. 
Detta avsnittet hade jag attityd men vi får se om det fortsätter. Som sagt, allt mellan mig och Adde har alltid varit en bergochdalbana så allt kan hända. Nästa vecka kommer det bli mer drama, bråk och tårar, kaos med andra ord.

Min relation med Adde idag: Jag och Adde umgås idag men vi är inte tillsammans. Jag är faktiskt glad över att vi idag kan vara vänner och skratta åt allt vi gått igenom för den tiden vi inte snackade och vart ovänner, det tog mer energi från en än att faktiskt bara förlåta. Jag bryr mig faktiskt inte över ni som tycker jag är patetisk som kan vara vän med han för att han varit otrogen 14, 16, 18 gånger. Jag bryr mig inte i dagsläget. Jag är mer stolt över mig själv att jag har sådan respekt och tror på mig själv så pass mycket att jag vet vad jag värd idag. Nu är vi inte heller tillsammans och vi båda kör på lika villkor & därför bryr jag mig inte om han strulat med 8 tjejer en dag och sedan umgås med mig nästa. Vill jag strula med 8 killar en kväll får även jag göra det (även om det ALDRIG skulle ske i mina tankar). Vill ni hata för att jag umgås med han så fine. Det är ni som slösar er energi på något ni ändå inte kan påverka. Pussss

Btw, vad tyckte ni om mitt första avsnitt? Har ni mer förståelse över mina handlingar och attityd nu när jag förklarat mig? Massa kärlek till er som stöttar och älskar - Ni är BÄST <3
Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas