Anna Lisa Herascu

Känslor som väcks upp igen

Efter en stressig men mysig dag sitter jag äntligen nu på tåget upp till mitt kära Stockholm igen!
Blev en sen natt där enbart packning stod på schemat. Försökte kolla på Ex on The beach i all kaos men det vart svårt. Såg lite scener då & då men ah, det var inte så intressant. Scenen när jag lämnade sanning & paddan och gick in i toaletten för att skärpa till mig var så sjukt jobbig att se. Nästan så att tårarna ville börja rinna på mig igen. Minns verkligen hur jobbigt det kändes då men tyvärr fick ni inte ens se varför. När kayla kom in i huset råkade hon försäga sig om att hon sovit i "Addes" lägenhet i Sundbyberg när hon vart på besök. Med andra ord, våran lägenhet. Detta tog hårt på mig för jag kände verkligen hur både hon & han då pissat på mig. Jag personligen kan inte förstå varför man ens träffar en kille som har tjej, för övrigt visste hon att vi vart tillsammans även fast hon nekade till det. Jag vart inlåst i Big Brother då & man såg klart & tydligt på instagram att vi var i ett förhållande. Adde la ständigt upp bilder om att folk skulle rösta på mig, han kom & besökte mig i huset på frys veckan osv. Plus att vi båda är offentliga & vi har alltid varit öppna med vårt förhållande oavsett vad. Därför tog det hårt på mig, att veta att hon sovit bland mina saker & sedan komma in och leka ängel mot mig. Den respekten..
På ett sett är det bra att de klippte bort scenen för jag flippade totalt men då hade ni också förstått varför jag reagerade som jag gjorde. Det var mycket känslor den dagen, och mycket som klippts bort, väldigt mycket. Efter scenen när jag gråter väljer jag att sluta kolla, även fast det var då & nu är nu vart de jobbigt.

Morgonen spenderade jag med pappa, vi åkte till Kristianstad & handlade lite sedan käkade vi god mat. Väldigt mysigt faktiskt speciellt när jag knappt träffar min pappa längre pga personliga skäll. Men nu sitter jag äntligen på tåget upp till Sthlm igen! Ikväll blir det en liten utgång på Pure när en visning kommer hållas & även någon artist som spelar! Vi ses där 💃🏽💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas