Anna Lisa Herascu

Gårdagens avsnitt i kärlek & likmånga operationer men ändå är jag fake?

Vilket avsnitt det var igår asså.. Börjar med tårar, kärlek, sex, bråk, kärlek sex sedan bråk igen. En vanlig dag mellan mig och Adde igentligen. Såhär såg bokstavligen vårat förhållande ut i ett helt år & nu får alla se det på tv också. Man ser verkligen att ingen av oss har någon som helst tillit till varandra även fast vi båda vill egentligen va med varandra. Destruktivt förhållande till max men det gör det spännande också även fast det är helt fuckt up.
Det roliga är att när jag kollade på avsnittet blev jag faktiskt chockad. Jag trodde verkligen bara att Adde lekte med oss båda för att han ville göra bra tv men han säger ändå att han gillar mig mest osv. När Adde sa allt detta till mig i huset, att han var kär i mig och fortfarande hade känslor för mig & ville va med mig trodde jag bara att det var tomma ord. Speciellt när jag vet hur Adde fungerar och hur bra han är på att manipulera. Dock var inte det anledningen till varför jag strulade med Hampus på sanning eller konka, utan det var enbart för att det var en lek. Inget mer än så liksom. Ska bli spännande att se vad som händer på torsdag & hur allt fortsätter men ah. Ett lyckopiller kommer jag i alla fall inte att vara, inte på Adde i alla fall nu när ett ex som han var otrogen med när jag satt inne i Big brother huset. Mer om detta kommer jag skriva om på torsdag när avsnittet sänds för att ni alla ska förstår varför jag reagerar som jag gör.

Som även många kanske såg blev det inget tjafs mellan mig och Amelia. Jag säger till och med att jag förstår henne och att hon verkar vara en bra tjej. Säger även att Adde inte borde leka med hennes känslor på det sättet. Jag har ett gott hjärta, det vet jag på så många plan & det kommer ni fortsätta att få se. Jag var i samma sits som Amelia på ett ungefär och jag såg hela tiden i huset att hon hade känslor för Adde även fast hon nekar till det. Känslor försvinner inte på en dag, speciellt inte om man bor tillsammans som vi alla gjorde. Jag tog inte ens åt mig när hon kallade mig fejk, en vanlig kommentar jag får men det roliga är att jag inte ens är det. Jag har gjort mina bröst som är den mest vanligaste plastikoperationen, big deal? & jag har fyllt mina läppar and that's it. Ca 40% av alla tjejer har någon gång fyllt sina läppar eller använt fillers på något område även hon. Bara för att jag är ärlig om vad jag gjort med mitt utseende blir det plötsligt okej att klanka ner på någon. Allt annat är äkta, så både jag och Amelia har gjort en operation var och fyllt våra läppar. Jag har gjort mina bröst och hon har gjort sin nästa. Så vill ni klanka ner så absolut men vad gör det egentligen? Den dagen folk kan sluta hata på människor som gjort något med sitt utseende, wow. För min del får alla göra vad dom vill med sitt utseende sålänge dom mår bra i sig själva! Big creed till oss! #Nohatejustlove #Dontforgettoloveyourself.
Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas