Anna Lisa Herascu

Illamående, trötthet, yrhet...

Detta med att alla säger hur fint det är att vara gravid. Har inga ord faktiskt.. Jag är konstant yr, ingen matlust för 5öre, trött KONSTANT, illamående så fort jag äter något, ont vid livmodern osv. Jag upplever ingenting som är nice just nu faktiskt. Idag har jag sovit, utan att överdriva hela dagen. Det är först nu jag orkat göra något förutom att gå på toa.
Det är inte lätt att vara gravid, det är en sak som jag lärt mig i alla fall. I morgon bitti kl 06.00 ska jag även med tåget till Helsingborg för min sista konsultation med brösten. Vet inte riktigt hur jag kommer orka med en heldag där sen tåg hem och allt men ah. Jag måste..

En bild på min söta systerson från helgen, Gooooos


När graviditetstestet visar positivt

Nu är det ingen hemlighet längre med att jag är gravid. Dock trodde jag aldrig att det skulle uppmärksammas såhär mycket dom det gjort. Tre olika tidningar har jagat både mig & Adde i dagar samt tv-bolag & youtube producenter. Det har bara blivit lite för mycket för mig då detta egentligen kom väldigt oplanerat. Adde köpte testet till mig på lördag kväll då jag hade varit ganska illamående & varit väldigt yr i nästan en veckas tid. På söndag morgon vaknar jag lite tidigare än de andra och går upp ensam för att göra testet. Det gick snabbt, direkt efter 10 sekunder visar testet positivt med två streck. Jag går tillbaka till sovrummet för att väcka Adde men han är redan vaken & frågar direkt om jag gjort testet. Konstigt nog är Addes reaktion väldigt positiv. Chockad var väl ingen av oss direkt då vi redan förstod att jag var gravid men att få det svart på vitt är annorlunda. Nu till efterfrågan, ska vi behålla barnet? Jag vet inte riktigt. Adde vill behålla det men sen tror jag inte riktigt han förstår vad ett barn betyder. Det är en livsförändring, inte bara något för stunden i 1-2år & det är det som oroar mig. Jag själv älskar mitt liv just nu & hade inte ens haft tanken på barn fören om 2-3år. Det låter kanske egoistiskt i vissa öron men just nu vill jag fokusera på mig själv, mitt klädmärke, min framtid, säkerställa min framtid innan jag kan säkerställa någon annans. Absolut vill jag ha barn men när jag väl ska ha ett vill jag kunna erbjuda den allt, kunna ge den allt i livet & frågan är om jag kan göra det nu? Det är det som gör allt osäkert. För en livsförändring kan jag göra för att mitt barn ska få allt den någonsin önskat men är det rätt tidpunkt just nu?.. Nästa vecka ska jag i alla fall till gynekologen & kolla hur allt står till men även ta reda på hur långt gången jag är! Därefter får vi se vad vi bestämmer för oss att göra. Ska bli spännande faktisk 🙏🏼 Kärlek till er alla som hört av sig & skrivit så fina ord! Tyvärr har inte hunnit svara alla för det har kommit in så extremt mycket, men TACK 💖 ni är fantastiska allihopa och det värmer verkligen. KÄRLEK TILL ER ALLA 👑💖🙏🏼

Ni hittar artikeln i Aftonbladet, Expressen & nyheter24.

Äntligen är allt över!

Ja vad ska man säga, då var min tid i huset avslutad. Men väldigt skönt faktiskt. Det var mycket dom ni inte fick se som gjorde saker extremt jobbiga i slutet. Till exempel mitt & Addes sista bråka som eskalerade TOTALT. Slutade med att produktionen fick gå emellan oss. En av de stora anledningarna till varför jag grät på morgonen var för att jag började hamna i ett mönster som jag inte kände igen mig själv i. Jag blev en person som jag inte ville stå för & som jag inte kände igen. Detta förklarar jag vid frukosten innan jag åker också men såklart kommer det inte heller med.
Att Amelia skickade ut mig var ett självklart val i hennes fall, hon säger ju även det i sin synk redan nästa dag att valet var lätt. Det som är roligt är att jag hade faktiskt inte skickat ut Amelia om jag fått valet för vi hade aldrig något agg mot varandra i huset. Inte jag i alla fall. Jag säger även flertal gånger att jag skulle skickat ut den personen som gör minst tv för stunden & det var Elin eller Kayla enligt mig. Hon ville ha Adde & jag stod i vägen, enkelt. Just då vart jag sur & ledsen men ganska snabbt när jag kommit hem & speciellt nu i efterhand ät jag glad att jag åkte ut så tidigt. Hela programmet är lite för mycket & ut tjatande. Alltid samma personen som bråkar, handlat alltid om samma sak och ah. Jag vet inte riktigt men det finns inga karaktärer som verkligen fastnar, förutom Jasse & Adde. Dom gör hela programmet om man ska vara ärliga.

Tack för min tid i rutan i alla fall! Nu signar jag ut 😎

Upp