Anna Lisa Herascu

Min nya bebis Molly

Igår fick vi äntligen plocka upp och hämta hem Molly! Hon är en liten Mopsvalp på ca 9v, supersöt! Mysigare hund får man leta efter. Det var även därför jag fick stressa hem från frisören, just för att hämta upp henne. Så gårdagen spenderade vi med att ta hand om Molly, leka med henne & mysa såklart. Hon sover så extremt gulligt, liksom på dig med huvudet så nära dig som möjligt. Sen fick vi även springa och köpa mat, koppel och halsband. Fast halsbandet eller att gå i koppel var hon inget fann av. Dock stängde djuraffären innan vi hann komma dit så idag ska vi köpa riktigt foder till henne, massa leksaker, en hundbädd och lite annat smått och gott. Idag ska även flytta till Hötoget, Sveavägen så det blir en lång dag! Kaos.

mitt nya Rapunzelhår från Hairtastic

Godmorgon finisar! Många har klagat att jag aldrig uppdaterar, sorry! Ska bättre mig. Har haft så extremt mycket för mig nu på sistone vilket har blivit att jag glömt bort bloggen lite. Även fast jag haft så mycket att skriva om liksom, dumt av mig. Igår hände två stora gjejer för mig. Jag var bland annat och träffade Emelie på Hairtastic som gjorde MAGI med mitt hår! Fullkomligt älskar det! Denna gången satt jag i 60cm som vi klippte upp lite, finner inga ord hur fint det blev. Är supernöjd som vanligt! För de som undrar så satt jag även in ca 140/150 slingor för att få den tjocklek jag har. Emelie berättade även att många frågar om vilken hårfärg jag har på min hårförlängning vilket är så himla kul att höra. Att så många gillar mitt hår, underbart! Men det bästa är att om ni bläddrar ner lite på Hairtastic startsida så ser ni en flik med mitt namn och bild. Om ni klickar där får ni all information för att kunna få det hår jag har! Bra va?
Hairtastic hittar ni på Strindbergsgatan 44, 115 31 Stockholm, Östermalm/Karlaplan för de som inte vet. Väldigt lätt att hitta.

Style lockarna blev lite halvfärdiga då jag hade väldigt bråttom hem för att äntligen hämta upp min bebis! Shhhh, mer om detta lite senare idag. Pusssss
Malikas Beauty Studio

För ca en vecka sen var på Besök hos Malikas Beauty studio som ligger på Kungsholmen där gjorde något jag alltid velat göra, 3D ögonbryn. Malika använder sig av den nya 3D-metoden som uppfanns i Kina men som kom till Sverige för ca 5år sen. 3D-tekniken påminner mycket om stråtekniken men skillnaden är att du inte arbetar med en maskin utan med små nålar som du lägger små ytliga snitt i huden med. Vilket är mer skonsammare samt skapar ett mer naturligare resultat. Jag är supernöjd i alla fall! Hon är extremt duktig på det hon gör och hon gör till perfektion. Många har reagerat på att jag gjorde ögonbrynen nu när jag är gravid och enligt vissa kan det vara farligt. Malika gick SJÄLVKLART igenom detta med mig innan påbörjad behandling men det var mitt egna val att göra behandlingen ändå. Grejen var den att det finns inga kliniska tester som visar att behandlingen ska vara skadligt för barnet och detta kollade även jag upp innan jag bokade behandling. Jag hörde även runt bland vänner för att vara säker. Två av min mammas väninnor hade också gjort 3D ögonbryn när de varit gravida men inget ont hade skett. De sa att det ligger på det yttre så det är inget som påverkar barnet. Isåfall är det om det gör ont, vilket kan påverka barnets hjärtslag men så är inte fallet då man får bedövning innan behandling så man känner ingenting. En salong jag verkligen rekommenderar! Dom gör allt från naglar till fransar till behandlingar. Är ni osäkra och känner att ni har en massa frågor angående 3D ögonbryn? Isåfall kan ni boka en konsultation hos Malika så berättar hon allt ni behöver veta! Hon är bäst! HÄR hittar ni hennes boka direkt. 

Nu på lördag-söndag kommer även Diana till Malikas Beauty studio som äger en salong i Malmö där hon utför olika fillers behandlingar. Jag har aldrig tidigare varit hos henne men har hört mycket gott! Ni kan boka er tid redan idag för att säkerställa er plats. Det finns inte super mycket tider uppe så skynda om ni vill göra en behandling eller två. I helgen åker även jag ner till Blekinge igen för att träffa på min syster och mamma! Längtar, myss.
Ändrad livsstil

Hej allihopa,
Vet att min uppdatering inte varit så bra även fast jag haft så otroligt mycket att skriva om. Kan ju säga att detta barnet tar mer kraft från mig än vad jag trott. Jag antog att man skulle vara extremt trött och illamående vid graviditeten men inte såhär mycket & speciellt inte såhär tidigt gången. Nu går jag strax in i vecka 8 och det är även dags för första ultraljudet. Lite nervös är jag ändå men det ska bli spännande. Jag har verkligen skött mig med den senaste tiden sen jag fick reda på att jag var gravid. Varit nykter varenda gång vi dragit ut (även fått en kraving på lemonad som har fått bli mina drinkar om nätterna) & även slutat röka. Konstigt nog var det inte ens svårt att sluta. Ciggen gjorde mig snabbt illamående så det var liksom inte nice längre. Dock är jag känslig för bara luckten också så Adde har även bytt från vanliga cigg till elcigg när han med mig. Men även han ska sluta nu fast det går lite trögare för honom, men på god väg!

Nu är jag hemma i Blekinge en snabbis. Behövde komma bort lite då det varit lite för mycket på sistone. Imorgon åker jag tillbaka upp till Sthlm och på söndag börjar min semester! 3v med enbart frihet och lugn. Förhoppningsvis ska vi försöka klämma in en resa också. Vi funderar på att åka till Budva, där Adde kommer ifrån. Sägs vara superfint där! Vet ni några bra resemålet som ni vill tipsa om? Inga festställen, mer avkoppling liksom.

Upp