Anna Lisa Herascu

Time to make some time for the gym!

Snart har två år gått sen jag satte min fot inne på ett gym. Från att vara tjejen som bokstavligen var på gymmet och sprang minst 5 dagar i veckan, till tjejen som aldrig har ork eller tid att träna. Innan var jag även strikt med vad jag stoppade i mig men nu har jag ändå eskalerat på sistone. Jag käkar godis exakt VARJE dag, det har typ blivit ett beroende. Jag har alltid en godispåse i mitt rum, startar dagen med en godisbit och käkar det under hela dagen.. Kakor har även också blivit mitt nya beroende. Istället för att äta en bra frukost på morgonen föredrar jag hellre att ta en kopp kaffe och en lussebulle, kanelbulle eller ett sådant wienerbröd med vaniljfyllning. Jag vet, så onyttigt av mig.. Blir typ besviken på mig själv när  jag ser tillbaka på tiden då jag sköte mig och tills nu..
Men nu har jag fått någon glöd i mig att jag faktiskt vill ta tag i mig själv för jag vet hur bra förutsättningar jag har. Även fast jag är den mest onyttigaste personen i världen och borde typ rulla fram vid detta lagret, så är jag fortfarande i okej form. Jag har grunderna kvar sen innan så nu får min lathet försvinna och den glöden som jag en gång hade komma tillbaka!

En sak som jag älskar med att vara hemma i Blekinge hos in mamma är att jag saknar gymmet på ett sätt. Gymmet var en så viktigt del av mig när jag bodde här och saknar det. Jag har alltid varit lite av en ensamvarg. Gick i skolan på vardagarna och spendera ca 2tim på gymmet med mig själv & hörlurarna. Det var liksom det jag älskade. Jag kunde även starta dagen på gymmet på helgerna om jag skulle iväg på dagen, så mycket såg jag fram emot det. Oavsett om det var på kl 06.00 på morgonen med ett indoorwalking pass eller om det var en timmes löpning kl 08.00. Jag kom alltid upp från sängen med så mycket energi och ett leende på läpparna.
Nu, vaknar jag ca kl 12.00 på dagen och är SÅ trött. Finner inga ord för hur trött jag kan vara vissa dagar. Nu på vintern får jag även mer problem än vanligt med mina leder vilket gör att jag inte orkar att göra så mycket. Jag har något som heter artros som gör att lederna stelnar till och det kan vara sjukt jobbigt vid vissa tillfällen. Vissa morgnar kan jag knappt lyfta mina handleder eller rätta upp min vrist. Men träning är något som hjälper så jag måste verkligen ta tag i det för min egna skull. 

Time to hit the gym!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas