Anna Lisa Herascu

Don't forget to love yourself

Något jag alltid velat göra sen jag fyllde 16år är en speciell tatuering. Just dessa orden betydde verkligen mycket för mig under min tonår. Jag har aldrig riktigt skrivit ut om mina tider på högstadiet och gymnasiet & det är inget jag kommer göra i detta inlägg heller. Men jag hade inte det lätt. Jag vart mobbad & sedan fick jag anorexia tidigt när jag gick i högstadiet, jag var runt 14-15år kanske? Jag har faktiskt skrivit en lång uppsats om hela den perioden då jag var sjuk. Mina galna tankesätt, mina möten med psykologen, familjeterapin hela min familj var tvungen att gå på, min besatthet av att träna, hur jag vägrade äta om dagarna osv.
Jag tror faktisk många kanske hade förstått mig lite bättre om jag skrev ut om allt men samtidigt den tiden är långt bakom mig. Men kanske, om jag vågar kommer jag berätta min historia någon dag.
I alla fall, som sagt har jag nästan alltid varit en ensamvarg & jag letade ständigt på saker att förbättra med mig själv. Jag var aldrig nöjd & jag ville inte nöja mig med att bara se "bra" ut liksom. En av sakerna till varför jag gjorde mina läppar första gången vid 16års ålder och min första bröstförstoring 20 dagar efter att jag fyllt 18. 
Sen detta med att vara offentlig har verkligen inte varit lätt. Hade jag varit samma tjej som innan och gått in i den offentliga världen hade jag nog inte ens kunnat stå på benen idag eller ens kunnat gå vidare liksom. Jag har lärt mig att vara offentlig måste du vara en stark individ, du måste våga stå på dig. Jag har förändrats så extremt de senaste åren, mycket på grund av allt skit jag fått stå på mig, men en del är även mitt egna fel. Men man lärt sig av sina misstag och man växer som person. Det är det jag har & därför vill jag tatuera in en speciell text för mig på min arm. "Don't Forget To Love Yourself" - För mig betyder denna texten mycket och det var en viktig mening i mitt tidigare liv men även nu i dagsläget. Oasvett vem du är eller vad du gör, kommer folk slänga skit på dig. Av rent hat eller avundsjuka. Tjejer speciellt har nuförtiden en tendens att trycka ner andra tjejer så vet ni vad. Lyssna ALDRIG på någon förutom dig själv. Du vet vem du är, du vet vad du vill, - the whole world is your stage, so do a perfectly performance based on you.

Den 27e december fyller jag 21år & då ska denna fina text finnas på min kropp. "Dont Forget To Love Yourself"

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas