Anna Lisa Herascu

Ex on The beach avsnittet & hemfärd till Sverige inatt.

Godmorgon BABES! Sista dagen här i Thailand & inatt åker vi äntligen hem till kära Sverige igen!
Thailand har varit underbart på många sett men jag ska inte ljuga med att jag saknar Stockholm faktiskt. Bara känslan av att gå ut i jeans och någon snygg body, kunna används jacka & klackar, gå utan att behöva svettas osv. Alla mina vänner & mitt umgänge, utgång på langolo & amba osv. Listan är lång. Plus att på torsdag flyttar jag även till Sthlm förgått igen! Södermalm baaaabe. Kommer bli så nice, längtar verkligen.

Gårdagens avsnitt av Ex on the beach 2: Jag & Marilyn kollade på det för någon timme sen haha. Både var över nyfikna efter att jag vaknat upp med att min instagram var kaos! Haha. Men ah, jag nämns ju en hel del i avsnittet vilket är kul faktiskt men samtidigt får ni tänka att detta spelades in för någon månad sen. Som ni kanske märkt är inte jag & Adde vänner i dagsläget men inte heller ovänner skulle jag väl påstå. Men vad jag känner så har vi båda gått vidare. Jag är i Thailand just nu och lever livet, kommer nu flytta till Sthlm igen - jag lever mitt liv liksom. Han är med Amelia och jag känner inget ont över det. Är han lycklig är jag glad för hans skull, faktiskt! & detta hade jag inte kunnat skriva för en månad sen men nu gör jag det för att jag faktiskt menar det :)
Det kommer hända mycket i mitt liv nu framöver och jag ältar inte saker! Så stay tuned! Lilo/Stitch är inte klar än 🙋🏽😘👑

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas