Anna Lisa Herascu

Waisttrainer - dess funktion.

Många har undrat angående min Waisttrainer som jag alltid har på mig när jag tränar. Många har säkert även sett den på lite andra stora bloggar så som Josefine Forsberg kanske. Waisttrainern ska minska omkretsen i midjan, minska hungern och förbättra hållningen. Jag älskar faktiskt min trainer, känns typ extra när man tränar och hungern minskar jävligt mycket. Jag har märkt centimetrar som minskat kring min midja och min hållning förbättras succesivt. Dock valde jag att beställa en till som jag kan använda till vardagen. Den som jag tränar med blir alltid så svettig så vill ha en annan som jag kan ha under dagen också. Den jag beställde nu heter Leona och den hittar ni HÄR. Den jag redan har och som är kortare i modellen för att man ska kunna träna bekvämt heter Kourtney Sport (kort), den hittar ni HÄR.
Det bästa är att jag även fixat en rabattkod till er! Ange bara "annalisa10" vid beställning så får ni 10% rabatt på hela sortimentet! Erbjudandet gäller hela veckan ut så passa på!

Här hittar ni sidan jag beställer mina waisttrainers ifrån: http://www.tinywaist.se/sv-SE

Såhär står det även i beskrivningen om waisttrainers:

Att bära waisttrainer/korsett, träna och äta hälsosamt är ett perfekt och effektivt sätt för dig att bli av med de extra centimetrarna kring midjan. Den hjälper dig att stärka och förbättra din hållning samt ger dig den figur du alltid önskat.

Korsetten hjälper din kropp att själv göra sig av med gifter och orenheter via din perspiration.
Trycket från korsetten gör det lättare fär dig att vidbehålla målet om fler men mindre måltider.
Korsetten är perfekt för dig som vill ha ett direkt och långsiktigt resultat.
För bästa långsiktiga resultat rekommenderas hälsosam kost och regelbunden träning.


 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas